Rolstoelvriendelijk reizen naar Marokko | Gehandicapten reizen | Buitengewoon Reizen
nlende

Aangepaste vakanties Marokko

Het land van 1001 nachten
  • Algemeen
  • Alle accommodaties
  • Handig
  • Veilig & verzekerd

Marokko is een mystiek en heel divers land van kleurige souks met kleine straatjes naast schitterende paleizen. Natuurlijk staat het bekend om de koningssteden, de adembenemende woestijnen, de rijke geschiedenis en de prachtige culturen. Steden als Marrakesh, Fès en Meknes zijn haast niet over te slaan.

Via een specialistische touroperator in Marokko, kunnen we verschillende aangepaste rondreizen aanbieden. Dit alles per rolstoelaangepast busje en onder begeleiding van ervaren gidsen.

Verblijf voor een hele bijzondere stedentrip in een prachtig guesthouse aan de rand van Marrakech en geniet van de mystieke sfeer op het Djemaa el Fna plein. Of maak een rondreis langs de vier koningssteden Fez, Marrakesh, Meknes en Rabat. Maar ook een trip naar de Sahara is mogelijk!

Mocht dit nodig zijn dan kan er in Marokko iemand meereizen die assisteert bij het duwen van de rolstoel en zo nodig is medische assistentie ook mogelijk. Alle activiteiten en hotels zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers, maar soms is enige flexibiliteit wel gewenst. Als je ons je wensen en eisen doorgeeft stellen we graag een mooie reis voor je samen!

Vraag ons naar de mogelijkheden naast ons aanbod. We helpen graag!

Praktische informatie

Tijdsverschil: In Marrakech is het 1 uur vroeger dan in Nederland.
Taal: Arabisch is de officiële taal, Frans is de tweede taal. In de grote steden kun je je met Engels en Duits soms ook een beetje redden.
Valuta: De munteenheid van Marokko is de Dirham. Wij raden je aan om bij aankomst op de luchthavens in Marokko een kleine hoeveelheid euro’s in dirhams te wisselen (geopend tijdens aankomst en vertrektijden). Het is mogelijk om op de meeste luchthavens te pinnen bij pinautomaten met Maestro- en Cirrus-logo. In grote steden vind je genoeg wisselkantoren en pinautomaten.
Geldigheid paspoort: Je paspoort dient geldig te zijn tot en met de dag van terugkomst in Nederland. Je hebt geen visum nodig.
Vaccinaties: Voor reizen naar Marokkozijn geen verplichte vaccinaties en worden voor standaardreizen geen vaccinaties aangeraden.
Covid-19: Bekijk hier de meest recente informatie voor reisadviezen.

Buitengewoon Reizen is trots lid en aangesloten bij het ANVR, SGR, SGRZ en Calamiteitenfonds
Hiermee is het boeken van je vakantie bij ons in goede handen.

Informatie over het ANVR, SGR, SGR Z & Calamiteitenfonds

Genieten in Marokko

Een prachtig guesthouse in Marrakesh

Ontdek Marokko

De koningssteden

Ruime keuzes

Maatwerk is mogelijk, we helpen je graag

Bezienswaardigheden

De machtige Saharawoestijn

Alle rolstoelvakanties en aangepaste accommodaties in Afrika

  • Egypte
  • Marokko
  • Kaapverdië
  • Kenia
  • Zuid-Afrika