Rolstoelvriendelijke accommodaties in Cyprus | Buitengewoon Reizen
nlende

Cyprus

In het mooiste hoekje van de Middellandse Zee

Het eiland Cyprus is één van de meest zonzekere bestemmingen van Europa, een Zuid-Europees eiland met een Grieks tintje. Het is een prachtig eiland met een schat aan historische kunstwerken, mooie stranden en niet te vergeten een heerlijk klimaat.

Cyprus is in vorige eeuwen overheerst door allerlei landen en volkeren, die allemaal hun sporen op het eiland hebben achtergelaten. In het Troodosgebergte, een van de mooiste natuurgebieden op Cyprus, vind je 10 bijzondere Byzantijnse kerken en kloosters die allemaal op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan. De kustplaats Pafos staat door zijn vele archeologische opgravingen in zijn geheel op de UNESCO lijst.

Vooral in de zomer worden op Cyprus allerlei culturele festivals georganiseerd, bijvoorbeeld het Wijnfestival in Limassol en het operafestival in Pafos. In de grote badplaatsen zijn bijna overal goede aanpassingen te vinden in de vorm van brede boulevards langs de kust, die gemakkelijk toegankelijk zijn voor rolstoel- en scootmobiel gebruikers.

Ga op vakantie naar dit veelzijdige land ken maak zelf kennis met de gastvrije Cyprioten en de relaxte, aangename sfeer. Scrol verder en bekijk ons aanbod aan rolstoelvriendelijke vakanties in Cyprus. Ook hulpmiddelen en zorg zijn hier mogelijk!

Lees meer

Lange warme zomers en zachte winter

Geboorteplaats van de godin Aphrodite

Blauwe vlag bestemming met respect voor natuur en cultuur

Gebruik de Seatrack en ga zwemmen in zee

Alle accommodaties op CyprusAvanti Holiday Village

Vakantie Cyprus Avanti Holiday Village

Deze accommodatie komt spoedig online

Avanti Hotel

Vakantie Cyprus Avanti Hotel

Deze accommodatie komt spoedig online

C&A Apartments

Vakantie Cyprus C&A Apartments

Appartementen voor 2 tot 6 personen
Volledig rolstoeltoegankelijk
Hulpmiddelen en zorg
Zwembad met tillift en inloop

Bekijk

Kaart met alle aangepaste accommodaties op Cyprus