Rolstoelvriendelijke accommodaties in Denemarken | Buitengewoon Reizen
nlende

Denemarken

Lego, Vikingen, natuur en middeleeuwse steden

Denemarken is een populair vakantieland onder Nederlanders. Het ligt relatief dichtbij en je vindt er prachtige brede stranden, heide en bossen, hippe steden en gezellige dorpjes in Scandinavische stijl.

En het leuke is: veel van die bezienswaardigheden zijn goed toegankelijk voor iedereen!

Denemarken heeft een ook rijke historie. De Vikingen hebben veel sporen achtergelaten in Denemarken. Er zijn veel monumenten te vinden door hele het land, waar je veel kunt leren over de gewoontes van de Deense Vikingen. Bezoek bijvoorbeeld het Viking Ship Museum in Roskilde of het Viking Museum in Aarhus, zeker ook leuk voor kinderen!

Natuurlijk moet je ook naar de prachtige hoofdstad Kopenhagen! Maar er zijn meer steden die de moeite waard zijn om te bezoeken. Als je op het eiland Funen bent moet je zeker naar het mooie Odense, de geboorteplaats van Hans Christian Andersen. Of breng een bezoek aan het mooie openluchtmuseum “Den Gamle Stan” in Aarhus. Deze stad was in 2017 Culturele Hoofdstad van Europa en Europese Regio van de Gastronomie.

Houd je van lekker eten? Denemarken heeft veel leuke restaurants waar je kunt genieten van lokale gerechten. Er wordt veel vis gegeten en de Denen houden ook erg van zoete lekkernijen. Maar wil je een echte Deense specialiteit dan moet je zeker tijdens de lunch een keer ‘Smörrebröd’ bestellen. Dit is een plakje stevig brood belegd met vleeswaren, vis of iets vegetarisch en rijk gegarneerd.

Scrol verder voor ons aanbod aan rolstoeltoegankelijke vakantiehuizen. Op onze website vermelden we slechts een selectie, Bel of mail ons voor meer aanbod we helpen je graag!

Lees meer

Meer dan 3000 kilometer strand

Op korte rijafstand van Nederland

Bezoek sprookjesstad Odense

Combineer Denemarken eens met Zweden

Meest gezinsvriendelijke bestemming

Alle accommodaties in DenemarkenVakantiepark Dronningens Ferieby

Vakantie Denemarken Midden-Jutland Vakantiepark Dronningens Ferieby

Vakantiewoning voor 5 personen
Volledig toegankelijk park
Alle hulpmiddelen mogelijk
Twee hoog/laag bedden in elk huis

Bekijk

Vakantiepark Musholm

Vakantie Denemarken Seeland Vakantiepark Musholm

Vakantiewoningen voor 1 tot 13 personen
Direct aan de kust
Hulpmiddelen aanwezig
Strandrolstoel te leen

Bekijk

Kaart met alle aangepaste accommodaties in Denemarken