Rolstoelvriendelijke accommodaties in Ibiza | Buitengewoon Reizen
nlende

Aangepaste vakanties Ibiza

Eiland vol verrassingen
  • Algemeen
  • Alle accommodaties
  • Handig
  • Veilig & verzekerd

Ibiza is een op-en-top vakantie-eiland. Het is dé ideale vakantiebestemming voor liefhebbers van hagelwitte stranden, mooie kleine baaitjes en een bruisend nachtleven. Je kunt er verder heerlijk shoppen, leuke hippiemarkten bezoeken, lekker eten in fantastische visrestaurants maar ook als je van cultuur houdt is er genoeg te zien. Bezoek zeker Dalt Vila, het oude ommuurde stadscentrum van Ibiza stad, dat sinds 1999 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

Mocht het een dagje wat minder weer zijn; er zijn verschillende mooie musea in Ibiza stad die goed rolstoeltoegankelijk zijn, zoals bijvoorbeeld het Centro d’ Interpretacio Madina Yabisa, waar de geschiedenis van Ibiza wordt verteld.

Er zijn veel rolstoeltoegankelijke stranden op Ibiza en bij sommige is het mogelijk om een strandrolstoel te huren, ook is er vaak assistentie aanwezig.

Genoeg om te ontdekken! Wacht niet langer en bekijk onze accommodaties voor een rolstoelvriendelijke vakantie in Ibiza met Buitengewoon Reizen.

Praktische informatie

Tijdsverschil: Geen
Taal: Spaans
Valuta: Euro
Geldigheid paspoort: Je paspoort dient geldig te zijn tot en met de dag van terugkomst in Nederland. Je hebt geen visum nodig.
Vaccinaties: Voor reizen naar Spanje zijn geen verplichte vaccinaties en worden voor standaardreizen geen vaccinaties aangeraden.
Covid-19: Bekijk hier de meest recente informatie voor reisadviezen.

Buitengewoon Reizen is trots lid en aangesloten bij het ANVR, SGR, SGRZ en Calamiteitenfonds
Hiermee is het boeken van je vakantie bij ons in goede handen.

Informatie over het ANVR, SGR, SGR Z & Calamiteitenfonds

Genieten in Ibiza

Prachtig binnenland

Ontdek Ibiza

Hagelwitte stranden

Ruime keuzes

Leuke hippie markten

Bezienswaardigheden

Geniet van kunst en cultuur

Alle rolstoelvakanties en aangepaste accommodaties op de Balearen

  • Ibiza
  • Menorca
  • Mallorca