Rolstoelvriendelijk hotel Lanzarote | Hotel Aequora Lanzarote Suites | Buitengewoon Reizen
nlende

Hotel Aequora Lanzarote Suites

Mooi 4 sterren hotelresort vlakbij een toegankelijk strand
 • Algemeen
 • Accommodatie
 • Omgeving
 • Afmetingen
 • Hulpmiddelen
 • Handig
 • Veilig & verzekerd

Dit mooie 4 sterren hotel ligt oploopafstand van het rolstoeltoegankelijke Los Pocillos strand. Het hotelresort is verdeeld in meerdere blokken met elk een eigen zwembad.
Er is een inloop met reling bij één van de zwembaden. Ook voor de kinderen is hier genoeg te doen, ze hoeven zich hier geen moment te vervelen. Via de mooie toegankelijke boulevard loop je in een uur naar het gezellige Puerto del Carmen, waar je veel leuke restaurants en winkeltjes vindt.


Suite voor maximaal 3 personen


Luxe hotel met meerdere zwembaden


Inloop met reling in het zwembad


Op loopafstand van toegankelijk strand

Het mooie 4 sterren hotel Aequora Lanzarote Suites igt op ca. 500 meter van het toegankelijke Los Pocillos strand. Het centrum van Puerto del Carmen ligt op ongeveer 5 km afstand, een wandeling van een uur over de mooie boulevard.

In de tuin bevinden zich maar liefst 3 zwembaden waarvan 1 verwarmd zwembad met inloop met reling en ook beschikt het hotel over 2 kinderzwembaden. Het hotel beschikt over diverse bars, buffetrestaurants en een Spaans à-la-carterestaurant waardoor er genoeg keuze is voor iedereen. Overdag en ’s avonds zorgt het animatieteam voor een leuk en gevarieerd animatieprogramma. Voor de kinderen tussen 4 en 12 jaar is er een mini-club, een minidisco en speeltuintje.

Lees meer

Hotel Aequora Lanzarote Suites heeft 9 aangepaste suites voor maximaal 3 personen met terras met tuinzicht of zwembad zicht. De suites hebben een aparte woonkamer en slaapkamer.

De rolstoeltoegankelijke badkamer heeft een douche met opklapbaar douchezitje aan de muur. Vanwege het vaste douchescherm raden wij deze accommodatie alleen aan voor mensen die gebruik maken van een handbewogen rolstoel. Voor het gebruik van een verrijdbare douchestoel is alleen een douchestoel met kleine wielen mogelijk vanwege de beperkte ruimte. Het toilet heeft opklapbare beugels aan beide kanten.

Lees meer

Hotel Aequora Lanzarote Suites ligt op ca. 500 meter van het rolstoeltoegankelijke strand Playa de los Pocillos. Op dit strand zijn vlonders, toegankelijke toiletten en er is een strandrolstoel te leen waarmee je ook de zee in kunt. Het centrum van Puerto del Carmen ligt op 5 kilometer is via de boulevard te voet bereikbaar, een wandeling van een uur.

Behalve zon en strand biedt het eiland ook een aantal leuke en interessante bezienswaardigheden. Omdat Lanzarote niet te groot is en de wegen van goede kwaliteit zijn, kun je gemakkelijk meerdere bezienswaardigheden op één dag bezoeken. Het bijzondere aan Lanzarote is dat het echt een vulkanisch eiland is met een uitzonderlijk landschap. Om dit goed te bekijken kun je een bezoek brengen aan het nationaal park Timanfaya, dat bestaat uit vulkaankraters en lavavelden. Hier sta je versteld van het imposante landschap dat overgebleven is na verschillende vulkaanuitbarstingen. Bij het bezoekerscentrum laten de gidsen zien dat er nog steeds vulkaanactiviteit is en in het bijbehorende restaurant wordt op vulkanische warmte gekookt.

In de cactustuinen Jardin de Cactus kun je de meest bizarre cactussen bekijken. Ook een bezoek op zondag aan de gezellige markt in Tequise is de moeite waard.

Lees meer

Op basis van de laatste opgaven accommodatie.

Aantal rolstoelaangepaste kamers: 9
Afmeting van de lift: n.v.t.
Breedte kamerdeur: 80 cm
Hoogte bed: 60 cm
Afstand vloer naar bed: 28 cm
Breedte badkamerdeur: 80 cm
Hoogte toilet: 40 cm

Hulpmiddelen te huur

Hooglaagbed
Douchestoel
Handbewogen rolstoel
Electrische rolstoel
Scootmobiel
Toiletverhoger
Rollator
Antidecubitusmatras

Andere mogelijkheden

Inloop in het zwembad
Rolstoelaangepaste transfer naar de accommodatie en retour
Huur van een rolstoelaangepaste bus/auto zonder chauffeur
Verzorging of verpleging

Praktische informatie

Gemiddelde reistijd vlucht: 4.30 uur, transfer 0:10 uur 
Tijdsverschil: 1 uur vroeger
Taal: Spaans
Valuta: Euro
Geldigheid paspoort: Je paspoort dient geldig te zijn tot en met de dag van terugkomst in Nederland. Je hebt geen visum nodig.
Vaccinaties: Voor reizen naar Spanje zijn geen verplichte vaccinaties en worden voor standaardreizen geen vaccinaties aangeraden.
Covid-19: Bekijk hier de meest recente informatie voor reisadviezen.

Verzorging

Halfpension
All inclusive

Buitengewoon Reizen is trots lid en aangesloten bij het ANVR, SGR, SGRZ en Calamiteitenfonds
Hiermee is het boeken van je vakantie bij ons in goede handen.

Informatie over het ANVR, SGR, SGR Z & Calamiteitenfonds

Hotel Aequora Lanzarote Suites aanvragen

Direct tarieven opvragen en je vakantie op aanvraag zetten. Handig he!
We gaan dan beschikbaarheid en tarieven checken en komen zo snel mogelijk bij je terug.

Prijzen zien

Media

Veelgestelde vragen Hotel Aequora Lanzarote Suites

 • Is er Wifi bij Aequora Lanzarote Suites?

  Ja, gasten mogen gratis gebruikmaken van Wifi.

 • Hoe ver ligt het hotel van Arrecife?

  De hoofdstad Arrecife ligt op ongeveer 12 kilometer van het hotel.

 • Welke eetgelegenheden biedt Aequora Lanzarote Suites?

  Het hotel heeft twee buffetrestaurants (Poseidón en Neptuno) waarvan één speciaal geschikt voor families en één enkel voor volwassenen of kinderen ouder dan 13 jaar. Ook is er één 1 à la carte restaurant (Don Paco) en barretjes voor een variatie van dranken en snacks.

 • Voor wie is het hotel geschikt?

  Aequora Lanzarote Suites is geschikt voor zowel families als stellen. Het hotel heeft meerdere faciliteiten waarbij volwassenen en families met jonge kinderen van elkaar gescheiden worden. Zo is er vermaak voor kinderen en een kinderbad, maar ook ‘’only adults’’-zones waar enkel volwassenen worden toegelaten.
Alle rolstoelvakanties en aangepaste accommodaties op de Canarische Eilanden

 • Fuerteventura
 • Gran Canaria
 • Lanzarote
 • Tenerife