Rolstoelvriendelijke accommodaties in Tsjechië | Buitengewoon Reizen
nlende

Aangepaste vakanties Tsjechië

Betaalbaar en afwisselend
  • Algemeen
  • Handig
  • Veilig & verzekerd

De meeste mensen kennen Tsjechië alleen van een bezoek aan Praag, maar behalve deze mooie stad is er in dit land meer te ontdekken! Tsjechië is een vakantieland met een prachtige natuur, mooie historische steden en nog aangename prijzen.

Houd je van de bergen? Ga dan naar het Reuzengebergte, vlakbij de grens met Polen. Hier kan in de winter zelfs volop geskied worden! Voor een prachtig heuvellandschap met bizarre rotspartijen kies je voor een vakantie naar het Boheems Paradijs, een bosrijk gebied ten noordoosten van Praag.
Het landschap in Zuid-Bohemen is weer heel afwisselend, van ruige bergen met bossen tot velden en heuvels met rivieren en meren, zoals het bekende Lipnomeer.
Ook op cultureel gebied valt in Zuid-Bohemen veel te zien en te ontdekken. Het gebied is bezaaid met eeuwenoude stadjes, pittoreske dorpjes en mooie kastelen. Je moet hier zeker een bezoek brengen aan de prachtige stad Český Krumlov!

Wil je graag naar Tsjechië en zoek je een goede rolstoelaangepaste accommodatie? Buitengewoon Reizen heeft aanbod in Praag en Zuid-Bohemen, maar in de toekomst hopen we ons aanbod uit te breiden want dit land heeft heel veel te bieden!

Praktische informatie

Tijdsverschil: Geen
Taal: Tsjechisch
Valuta: Tsjechische kroon
Geldigheid paspoort: Je paspoort dient geldig te zijn tot en met de dag van terugkomst in Nederland. Je hebt geen visum nodig.
Vaccinaties: Voor reizen naar Tsjechië zijn geen verplichte vaccinaties en worden voor standaardreizen geen vaccinaties aangeraden.
Covid-19: Bekijk hier de meest recente informatie voor reisadviezen.

Buitengewoon Reizen is trots lid en aangesloten bij het ANVR, SGR, SGRZ en Calamiteitenfonds
Hiermee is het boeken van je vakantie bij ons in goede handen.

Informatie over het ANVR, SGR, SGR Z & Calamiteitenfonds

Bezienswaardigheden

Verwonder je over de architectuur in Praag

Ontdek Praag

Wandel bij zonsopkomst over Karelsbrug

Ruime keuzes

Geniet van het scala aan landschappen

Niet te missen

Klim naar de top van het Boomkroonpad in Zuid-Bohemen

Alle rolstoelvakanties en aangepaste accommodaties in Tsjechië

  • Praag