Rolstoelvriendelijke autorondreizen Amerika & Canada specialist | Buitengewoon Reizen
nlende

Rondreizen in Amerika en Canada

Roadtrip op maat

Rolstoelreizen Amerika & Canada

Reis door adembenemende en afwisselende landschappen en bezoek grote indrukwekkende steden. Maak een reis van Oost naar West, van New York naar Los Angeles. De natuur in de nationale parken Yosemite, Death Valley en Zion is overweldigend!

Het meest spectaculaire natuurschoon ontdek je tijdens een rondreis in West-Canada. De kristalblauwe bergmeren van de Rocky Mountains, het prachtige Banff National Park, het jade-kleurige Emerald Lake; een wondermooie reis om nooit te vergeten.

Houd je van zon en strand, dan moet je zeker een rondreis maken in The Sunshine State: Florida. De grote pretparken van bijvoorbeeld Disney zijn zeker een aanrader. Vooral als je met kinderen reist!

Ben je gek van muziek? Maak dan een rolstoelaangepaste rondreis door het zuiden. Reis van de parken in Florida via de muzieksteden Memphis en Nashville naar New Orleans en via de kust terug naar Orlando.

Noord-Amerika is over het algemeen een zeer rolstoelvriendelijk land! Laat je dus door niets belemmeren en bekijk de verschillende rolstoelaangepaste rondreizen die Buitengewoon Reizen aanbiedt.

  • Best of America
  • Dixie Swing
  • Eastern Canada Explorer
  • Florida’s Best
  • Great National Parks Of The West
  • Northeast Impressions
  • Southern Songs
  • The Classic Western Canada
  • Wonderful West

Best of America

Je reist in deze heel complete rondreis van het oosten beginnend in New York naar het Westen eindigend in Los Angeles. Daar tussenin zie je tijdens de reis de mooiste plaatsen in de VS: de Niagara watervallen, Washington, San Francisco, Yosemite NP, Sequoia NP, Las Vegas, Zion NP, Bryce Canyon NP, Lake Powell, de Grand Canyon en Palm Springs. Je vliegt van New York naar San Francisco zodat je niks mist van het westen. En had ik al gezegd dat de reis begint in New York?

Ontdek het mooiste van het oosten én westen van Amerika in één reis. Zo kom je in New York, San Francisco, Los Angeles en vele nationale parken. Het reisschema kunnen we compleet op jouw reiswensen aanpassen. Wil je enkele dagen langer of korter verblijven, de route aanpassen of heb je andere wensen? Geen probleem, we regelen het graag voor je!

Dé rolstoelaangepaste rondreis door het beste van de Verenigde Staten
Van het oosten naar het westen
Inclusief de Grand Canyon, New York, Monument Valley en Yosemite
Inclusief Washington DC, Las Vegas, Zion National Park en Los Angeles

Bezoek Best of America


Gehandicapten reizen Amerika