Rolstoelvriendelijke cruises & rondvaarten | Buitengewoon Reizen
nlende

Cruises en vaartochten

Varend van de ene adembenemende bestemming naar de andere

Rolstoelaangepaste cruises & vaartochten

Wij informeren je graag alles over de toegankelijkheid van cruises. Van aanleghavens tot schepen, van alle mogelijke routes tot de beste rederijen.
Wie weet zit jij straks op het balkon van je aangepaste hut en geniet je van de zonsondergang, voordat je vertrekt naar de volgende droombestemming!

  • Wereldwijde cruises
  • MS Viola
  • De Jonathan

Wereldwijde cruises

Een cruise is een unieke ervaring! Wanneer je het schip op gaat valt alles van je af. Hier vind je rust, ontspanning, romantiek, service, geweldig eten en drinken en natuurlijk de wereld aan je voeten.

Op vrijwel elk schip en elke route kunnen we een rolstoelaangepaste hut voor je boeken. Bijna elke rederij heeft goede voorzieningen voor mensen met een mobiliteitsbeperking, we kunnen dus aan bijna al je wensen en eisen voldoen.

Natuurlijk moet je wel goed rekening houden met bepaalde zaken. Tenderhavens bijvoorbeeld; waar kun je wel en waar kun je niet aan wal komen als je gebruik maakt van een rolstoel? Is er een loopplank of een tenderboot waarmee je de wal bereikt? Zijn er (rolstoeltoegankelijke) excursies of transfers mogelijk in de plaatsen/steden waar je aan wal gaat?
Voor al deze zaken zijn wij er voor je, wij helpen je graag met het vinden van de juiste cruise!

Mogelijkheden cruises


Gehandicapten cruises
Gehandicapten cruisesGehandicapten cruises