Rolstoelvriendelijke cruises & rondvaarten | Buitengewoon Reizen
nlende

Cruises & rondvaarten

Slapend van de ene adembenemende bestemming naar de andere

Rolstoelaangepaste cruises & rondvaarten over de hele wereld

Wij weten alles over toegankelijkheid van aanleghavens, schepen, steden en cocktails.
Nou, niet de toegankelijkheid van cocktails, maar welke je moet kiezen wanneer je op je balkon naar de zonsondergang kijkt voordat je vertrekt naar je volgende droombestemming.

  • Wereldwijd cruises
  • MS Viola
  • De Jonathan

Cruise over de wereld

Een cruise is als niets anders. Een unieke ervaring dat niet te vergelijken valt. Wanneer je het schip op gaat valt alles van je af. Hier vind je rust, ontspanning, romantiek, service, cultuur, geweldig eten en drinken en natuurlijk de wereld aan je voeten.

We bieden op praktisch elk schip en op elke route rolstoeltoegankelijke hutten aan. Zo goed als elke rederij heeft goede voorzieningen voor mensen met een mobiliteitsbeperking. Het is dan ook bijna onmogelijk om niet aan je wensen te voldoen.

Natuurlijk moet je wel goed rekening houden met bepaalde zaken. Tenderhavens bijvoorbeeld: waar kun je wel en waar kun je niet aan de kant komen met je (elektrische) rolstoel. Is er een loopplank of een tenderboot waarmee je de wal bereikt? Zijn er (rolstoeltoegankelijke) excursies of transfer mogelijk bij de plaatsen/steden waar je langs komt?

Juist voor dat soort zaken zijn wij er. Wij helpen je van A tot Z.

Bezoek cruises


Gehandicapten cruises