Boek Gerust Garantie, ANVR & SGR & Calamiteitenfonds | Buitengewoon reizen
nlende

Onze zekerheden

Met ons kun je veilig op vakantie

Wil je meer weten over onze zekerheden? Hier vind je waar je naar op zoek bent.

ANVR LogoANVR

Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR)
De Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) is de overkoepelende organisatie van ruim 650 reisondernemingen met in totaal 2200 vestigingen en heeft tot doel je maximale kwaliteit te kunnen bieden.

ANVR Reizigersvoorwaarden
Buitengewoon reizen.nl (KvK 05076604) is aangesloten bij de ANVR. De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en informatie daarover. De reizen op deze website worden aangeboden onder de ANVR-Reizigersvoorwaarden (ANVR-Reisvoorwaarden voor pakketreizen of ANVR-Boekingsvoorwaarden voor losse reisdiensten en/of Gekoppeld Reisarrangement Voorwaarden) die van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is.Klik hier voor het lezen en opslaan van de ANVR-Reizigersvoorwaarden en overige belangrijke informatie. Bij schriftelijke of mondelinge acceptatie van de door ons opgestelde offerte gaan wij ervan uit dat je de ANVR-Reizigersvoorwaarden en overige ANVR-informatie die van toepassing zijn op jouw boeking (ANVR-Reisvoorwaarden voor pakketreizen of ANVR-Boekingsvoorwaarden voor losse reisdiensten en/of Gekoppeld Reisarrangement Voorwaarden) en de aanvullende voorwaarden en privacy policy gelezen en begrepen hebt en dat je hiermee akkoord gaat.
Voor meer informatie: www.anvr.nl.

Om rustig op reis te kunnen gaan, is het van belang zekerheid in te bouwen.
Bij het zoeken van een reis kom je dan ook regelmatig het ANVR-logo tegen. Wat betekent dit en wat biedt het jou als reiziger?

Wij geven je zes redenen waarom het verstandig is om bij het boeken van je vakantie- of zakenreis op het ANVR-logo te letten
1. Eerlijke voorwaarden
2. Je geld in goede handen
3. Veilig reizen
4. Kwaliteit voorop
5. Verantwoord reizen
6. Zekerheid bij klachten

  DOWNLOAD HIER DE ANVR REIZIGERSVOORWAARDEN >>
LEES HIER DE ANVR BAGAGE-EN VERVOERVOORWAARDEN >>

Buitengewoon Reizen - Boek Gerust Garantie Boek Gerust Garantie


Je wilt graag op vakantie, alleen zijn er tal van redenen waarom je toch je reis onverhoopt niet door wilt laten gaan.
Met onze 'Boek Gerust Garantie' is het mogelijk om je reisplannen voor 2022 vast te leggen, zonder jezelf druk te hoeven maken over hoge annuleringskosten.

Klik hier voor ons 'Boek Gerust Garantie'.

SGR Logo  SGR

Ons bedrijf is aangesloten bij SGR

Buitengewoonreizen.nl (KvK 05076604) is aangesloten bij SGR. Je kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling ( www.sgr.nl/garantieregeling) vallen de op deze website gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorggedragen voor de terugreis.

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) beschermt dus jou en je geld mocht je reisbureau of reisorganisatie niet meer aan hun financiële verplichtingen kunnen voldoen.

Ook wanneer je een accommodatie of een andere dienst via ons geboekt hebt en zij kunnen niet meer aan hun financiële verplichtingen voldoen, krijg je via het SGR je betaalde bedragen retour.

Altijd je reizen boeken via een SGR aangesloten reisbedrijf dus!

Sinds 1 februari 2021 betaalt iedere consument die een reis boekt bij een bij SGR aangesloten reisorganisatie € 5 per persoon per boeking. Jarenlang was garantie op uw geboekte vakantie gratis, maar ook na de coronacrisis moet het garantiefonds er voor u zijn, zodat u onbezorgd op reis kunt blijven gaan.

Klik hier voor de SGR Garantieregeling.
Klik hier
voor meer informatie aangaande de SGR-bijdrage.
Klik hier
voor de volledige uitvoeringsregeling.
Klik hier voor het Buitengewoon Reizen SGR Certificaat.

SGR Z Logo  SGR Z

Ons bedrijf is aangesloten bij SGRZ
SGRZ is een garantiefonds voor de zakelijke markt.

Buitengewoonreizen.nl (KvK 05076604) is aangesloten bij SGR. Je kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling ( www.sgr.nl/garantieregeling) vallen de op deze website gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorggedragen voor de terugreis.

Klik hier voor de SGRZ Garantieregeling.
Meer informatie SGRZ.

Calamiteitenfonds logo  Calamiteitenfonds & meer

Calamiteitenfonds

Buitengewoonreizen.nl (KvK 05076604) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. De garantie van het Calamiteitenfonds houdt in dat je als reiziger die deelneemt aan een reis waarop de garantie van toepassing is:
- (een deel van) je reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
- de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij je vervroegd moeten repatriëren. Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Voor meer informatie www.calamiteitenfonds.nl of vraag het ons.
Klik hier voor de Garantieregeling van het Calamiteitenfonds. 

Better holidays
Bij het samenstellen van onze reizen houden we rekening met mensen, milieu, natuur en cultuur, zodat de vakantie niet alleen voor jou bijzonder is, maar ook komende generaties kunnen genieten van aantrekkelijke bestemmingen.

Of het nu gaat om vakanties waarbij je geniet van ongerepte natuur, de lokale cultuur beleeft, nieuwe mensen ontmoet of een heerlijk lokaal gerecht proeft; samen werken we aan vakanties die zorgen voor betere plekken en mooiere ervaringen. En daarmee leveren we een belangrijke bijdrage aan de duurzame ontwikkelingen op de bestemming. Voor jou als reiziger, maar ook voor de mensen die op de vakantiebestemming wonen.

Bestrijd kindermisbruik, ook in het buitenland!

Wij steunen actief de ANVR en ECPAT/Defence for Children in de bestrijding van kinderuitbuiting in vakantielanden. Wij nodigen jou uit met ons alert te zijn en vermoedens van kindermisbruik te melden op www.dontlookaway.nl, ook als dit begaan is in het buitenland! Meer informatie over het bestrijden van kindermisbruik is bij de reisleiding beschikbaar.

Hoe gaat de afhandeling van je reservering? 
Indien de reservering via Buitengewoonreizen.nl loopt, ontvang je binnen 24 uur de factuur/bevestiging per e-mail.
De aan- en restantbetaling dienen conform opgave op je factuur gedaan te worden.
Uw reisbescheiden worden circa 2 weken voor vertrek klaargezet in je persoonlijke reisomgeving.