Geen stress | Annuleringsverzekering | Buitengewoon Reizen
nlende

Annulerings-verzekering

Geen stress

Wanneer je een vakantie hebt geboekt, maar je door omstandigheden niet weg kunt, dan is er een annuleringsverzekering die de annuleringskosten vergoed. Scheelt een hoop stress en geld!

Ook bij een annuleringsverzekering zijn er een aantal verschillende mogelijkheden.

Kortlopende annuleringsverzekering

Je boekt je reis ruim op tijd, want je wilt er zeker van zijn dat je tijdens je vakantie terecht kunt op de bestemming van je keuze. Maar dan is het ook zaak om direct een goede annuleringsverzekering af te sluiten. Er kan namelijk zomaar iets gebeuren waardoor je genoodzaakt bent je reis uit te stellen of zelfs te annuleren. Je reisorganisatie brengt hiervoor kosten in rekening. Soms tot wel honderd procent van de reissom.

De Annuleringsverzekering van Europeesche Verzekeringen vergoedt deze kosten. Ook heb je met deze verzekering recht op een vergoeding voor eventuele niet-genoten reisdagen doordat je bijvoorbeeld door vertraging te laat op je bestemming komt, maar ook als je genoodzaakt bent je reis af te breken.

Je kunt hier een kortlopende annuleringsverzekering afsluiten.

Doorlopende reis- en annuleringsverzekering

Nederlanders zijn reislustig. We trekken er op uit wanneer wij maar willen. Om er zeker van te zijn dat je alles in één keer goed geregeld hebt, adviseren wij een doorlopende annuleringsverzekering van de Europeesche.

Deze kun je alleen afsluiten in combinatie met een doorlopende reisverzekering.
Je kunt hier een doorlopende reis- en annuleringsverzekering afsluiten.