Recent bekeken vakanties

Er zijn geen gegevens gevonden
Er zijn geen gegevens gevonden

Recent bekeken vakanties

Er zijn geen gegevens gevonden
Er zijn geen gegevens gevonden

Recent bekeken vakanties

Er zijn geen gegevens gevonden
Er zijn geen gegevens gevonden

Gerda van Buitengewoon Reizen

,
Gerda van Buitengewoon Reizen

Gerda van 't Land van Buitengewoon Reizen uit Zwolle

Bij Buitengewoon Reizen, gevestigd in het hart van Zwolle, speelt Gerda van ’t Land een cruciale rol. Als je ooit hebt gedroomd van reizen zonder grenzen, dan is zij de persoon die deze dromen binnen handbereik brengt, ongeacht fysieke beperkingen. Gerda, gedreven door een onuitputtelijke passie voor toerisme en een diepgaand besef van inclusiviteit, is sinds 2004, de stuwende kracht achter het concept van toegankelijke vakanties voor iedereen.

Je eigen avontuur begint waar de wereld van beperkingen eindigt, en dat is precies het uitgangspunt van Gerda’s werk. Met een rijke achtergrond in de reisindustrie en een persoonlijke drive om de wereld toegankelijk te maken voor iedereen, heeft ze Buitengewoon Reizen opgezet. Dit reisbureau onderscheidt zich door vakanties te organiseren die volledig zijn aangepast aan de behoeften van mensen met een lichamelijke beperking.

Stel je voor dat je kunt genieten van een zorgeloze vakantie, waarbij elk detail, van accommodatie tot vervoer, speciaal voor jou is uitgezocht. Dat is de ervaring die Gerda en haar team jou bieden. Of je nu droomt van een ontspannende strandvakantie, een stedentrip of een avontuurlijke reis, Buitengewoon Reizen maakt het mogelijk. Gerda’s expertise zorgt ervoor dat barrières worden verwijderd en dat jouw reiservaring centraal staat.

Gerda’s visie is geïnspireerd door haar eigen liefde voor reizen en de overtuiging dat iedereen, ongeacht fysieke beperkingen, de wereld moet kunnen verkennen. Haar inspanningen hebben niet alleen geleid tot talloze onvergetelijke vakanties voor haar klanten, maar dragen ook bij aan de bewustwording rondom toegankelijk toerisme. Door haar werk bij Buitengewoon Reizen heeft Gerda een beweging in gang gezet die de reisindustrie uitdaagt om inclusiever en toegankelijker te worden.

Op zoek naar een vakantie?

Nieuw
Kinderen
Uniek
Luxe
Budget
Vakantie in een hotel
Vakantie in een vakantiepark
Vakantie in een villa
Vakantie in een appartement
Vakantie in een bungalow
Camping
Rondreis
Stedentrip
Cruise
Verre reis

Bedankt voor je aanmelding

Vanaf nu mis je niks meer!