Persoonlijke reiswensen

Algemeen
Verblijfsbasis
Type Accommodatie
Hulpmiddelen te huur
Prijsklasse

Hoe werkt het

Via de zoekmodule (Persoonlijke Reiswensen) is het mogelijk om te zoeken naar de ideale accommodatie voor jou!
Wil je bijvoorbeeld een zwembadlift + rolstoelaangepaste transfer vanaf de luchthaven + appartement + hooglaagbed, dan zoek je naar deze combinatie.

Wanneer je vervolgens de reis wil boeken, dan vraag je een reisvoorstel aan door het aanvraagformulier in te vullen op de pagina van de accommodatie waar jij verliefd op bent.

Tarieven

Per accommodatie is een indicatietarief gegeven. Deze tarieven zijn niet de prijzen die voor deze periode geldig zijn!
In veelgevraagde vakantieperioden kunnen (vooral) vluchttarieven duurder uitvallen.
De prijzen geven een goede indicatie van hoe de prijzen van de accommodaties zich onderling verhouden.

Niet bij elke accommodatie is een vlucht en/of rolstoelaangepaste transfer opgenomen in de indicatietarieven. Dit wordt, mits mogelijk, op aanvraag bijberekend.

Alle indicatietarieven zijn exclusief eventuele kortingen, toeslagen, reserveringskosten, verzekeringen, extra’s. Het kan zijn dat de indicatietarieven tot een bepaalde periode lopen (bijvoorbeeld tot oktober). Dit kan komen doordat een accommodatie bijvoorbeeld behoort tot een zomerbestemming (zoals Mallorca). Het kan ook zijn dat de tarieven (voor bijvoorbeeld de winter) nog niet binnen zijn of nog niet berekend zijn. De tarieven zijn dan op aanvraag. Neem dan even contact met ons op!

Categorieën

Niet alle accommodaties hebben een indicatietarief. Wanneer een prijs heel erg variabel is of wanneer de accommodatie geen indicatietarieven verlangd hebben we onderscheid gemaakt tussen Standaard / Comfort / Luxe.
Als specialist hebben wij de accommodaties ingedeeld in deze drie categorieën. Dit zegt iets over de accommodatie t.o.v. andere accommodaties op de bestemming. Een 5-sterren resort is bijvoorbeeld luxueuzer dan een 3-sterren Bed & Breakfast.
  • Standaard (met een goede prijs-kwaliteit verhouding)
  • Comfort (een goede middenklasser)
  • Luxe (van alle gemakken voorzien, voor de reiziger die net iets meer wenst)

Hoe boek ik mijn vakantie?

Omdat we reisbureau zijn, is het niet mogelijk om direct via onze website te boeken. Als eerste wordt de beschikbaarheid van de (rolstoelaangepaste) accommodatie opgevraagd.
Daarna wordt de meest ideale reisroute bepaald en als laatste wordt er een prijs samengesteld (vlucht + accommodatie + transfer enzovoorts). Je ontvangt dan van ons een vrijblijvend reisvoorstel!

Als je de reis vervolgens wenst te boeken gaan wij alle benodigdheden voor je aanvragen. We zorgen ervoor dat de aangepaste accommodatie gereserveerd wordt, we zorgen voor de benodigde hulp op de luchthavens, regelen je rolstoelaangepaste transfer, laten de eventuele hulpmiddelen bezorgen enzovoorts!

Wanneer je het aanvraagformulier invult dan gaan we meteen voor je aan de slag.

Bij vragen bel of mail gerust. Ook ben je natuurlijk welkom op ons reisbureau in Zwolle!

Kijk in ons volledige aanbod.