Recent bekeken vakanties

Er zijn geen gegevens gevonden
Er zijn geen gegevens gevonden

Recent bekeken vakanties

Er zijn geen gegevens gevonden
Er zijn geen gegevens gevonden

Recent bekeken vakanties

Er zijn geen gegevens gevonden
Er zijn geen gegevens gevonden

Repatriëring

,
,
Repatriëring

Veilig terug naar huis met onze repatriëring

De veiligheid van onze gasten staat bij ons op de hoogste plaats. Als je bij ons een vakantie inclusief vlucht boekt, kun je gerust zijn, want jouw reis is automatisch gedekt door onze repatriëringsgarantie. Deze garantie betekent dat je, mocht er een calamiteit optreden of als jouw bestemming een negatief reisadvies krijgt, altijd veilig teruggebracht wordt naar huis.

Voor elke situatie zoeken we de beste oplossing, of dat nu betekent dat je onmiddellijk naar huis moet terugkeren of dat je jouw vakantie veilig kunt voortzetten. We staan altijd klaar om je hierbij te helpen.

Dankzij onze repatriëringsgarantie en de andere garanties van Buitengewoon Reizen kun je zorgeloos genieten van jouw vakantie.

Voorwaarden van repatriëringsgarantie

• De repatriëringsgarantie van Buitengewoon Reizen houdt in dat wij een alternatieve terugvlucht regelen als je niet meer met jouw oorspronkelijk geplande vlucht kunt terugkeren. Voor deze nieuwe vlucht brengen wij geen extra kosten in rekening.
• Om aanspraak te maken op onze repatriëringsgarantie, dien je een pakketreis (vlucht + accommodatie) te hebben geboekt.
• De exacte data voor de repatriëring worden door Buitengewoon Reizen gecommuniceerd.
• De repatriëring wordt in overleg georganiseerd, waarbij je geen specifieke vertrektijd kunt aanvragen. We proberen echter rekening te houden met jouw voorkeuren.
• Het is essentieel dat je onze instructies en die van de (lokale) autoriteiten opvolgt. Het kan enige tijd duren voordat de terugreis daadwerkelijk plaatsvindt.
• Je zult uiteindelijk de door ons voorgestelde oplossing moeten accepteren, aangezien er beperkte mogelijkheden zijn voor maatwerk of persoonlijke verzoeken. Het kan voorkomen dat je van of naar een andere luchthaven vliegt en mogelijk met een andere luchtvaartmaatschappij.
• Het kan gebeuren dat reisgenoten op verschillende vluchten naar huis worden gebracht.
• Onze repatriëringsgarantie is niet van toepassing in geval van overlijden. Dit dient te worden afgehandeld via een reisverzekering en/of in samenwerking met het ministerie en de lokale autoriteiten.
• Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om de repatriëringsvlucht te halen. Wij vergoeden geen kosten als je jouw repatriëringsvlucht mist.
• Deze garantie is van toepassing op alle vakanties inclusief vlucht.
• De voorwaarden van deze garantie kunnen worden aangepast aan veranderingen in de reisbranche. Buitengewoon Reizen behoudt het recht om de garantie op elk moment stop te zetten en/of te wijzigen. Zorg er daarom altijd voor dat je de geldende voorwaarden controleert op het moment van boeking.

Wij staan garant

Onze zekerheden

Ga zonder zorgen op reis. Hier lees je alles over de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds. Met ons ga je zorgeloos op reis.

Veilig reizen

Met ons ben je gegarandeerd van een goed gevoel. Boek zonder zorgen je volgende vakantie.

Bedankt voor je aanmelding

Vanaf nu mis je niks meer!