Over ons
Lieve reizigers,


Wat begonnen is als een droom is inmiddels uitgegroeid tot de speciliast in indivuele reismogelijkheden voor mensen met een mobiliteitsbeperking. En dat in ruim 14 jaar tijd!
Als Buitengewoon Reizen willen we graag vernieuwen en jullie als reiziger ook blijven verrassen en inspireren! We doen dit vooral door ons aanbod steeds verder uit te breiden en zo nog meer reismogelijkheden te kunnen bieden.

Naast onze bekende bestemmingen op de Canarische eilanden, Spanje, Frankrijk en bijvoorbeeld Griekenland zullen we het komende jaar uitgebreid werken aan een aanbond in Zweden en Amerika. Duitsland zal ook worden uitgebreid, ik heb net een bezoek aan Dresden en Leipzig afgerond en was aangenaam verrast over de toegenomen toegankelijkheid

Ik hoop je het komende jaar ook aangenaam te verrassen! Uiteraard is er veel meer mogelijk, we zoeken dit graag als maatwerk voor je uit. Het is en blijft een groeiend, bloeiend en veranderend product. Mochten er ideeën zijn die wij kunnen meenemen dan horen we dat graag!

Ons team staat voor je klaar om samen met jou aan de hand van je eisen en wensen een droom-vakantie samen te stellen. Mocht je ons nog niet volgens op Facebook, dan nodig je hierbij uit.

Wij stellen ons graag aan u voor.
Maak kennis met het Buitengewoon Reizen team >>

Bedankt voor jullie steun in de afgelopen jaren en graag tot ziens!

Warme groet,
Gerda van 't Land
Directeur Buitengewoon Reizen

Buitengewoonreizen.nl
Diezerkade 3
8021 CW Zwolle
Telefoon: +31 (0) 38 455 70 30
Email: info@Buitengewoonreizen.nl