Gerda van 't Land - Directeur
Mijn naam is Gerda en sinds december 2004 ben ik de trotse eigenaar/bedenker van Buitengewoon Reizen.

Het reisvak heb ik geleerd bij NBBS reizen en met het enthousiasme, de leergierigheid en de reislust waarmee ik die baan bijna 20 jaar heb gedaan durfde ik de stap te nemen om de combinatie van het vak en mijn eigen “beperking” te gaan combineren. Door de jaren heb ik gemerkt dat een goed toegankelijke accommodatie (lees: vooral goed aangepast sanitair) en vervoer een meerwaarde gaf in vrijheid en gevoel van waardigheid. We begonnen met een klein team en een handvol bestemmingen en zijn door de loop van de jaren uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met meer bestemmingen dan op onze website nu te vinden zijn. We doen ons uiterste best om dit aanbod snel zichtbaar te maken voor jullie, onze klanten die een aanpassing op de bestemming wenselijk vinden. Maar belangrijk voor ons is dat we reizen aanbieden voor Iedereen!
We staan aan de vooravond van Buitengewoonreizen 2.0 en daarover vertel ik jullie op deze vernieuwde site binnenkort graag meer.

Dank voor alle jaren van vertrouwen in ons en mij! En graag hoor ik wat jullie nog zouden wensen. Persoonlijk zet ik me ook in voor een verbetering en toegankelijkheid wereldwijd. Dat doe ik met gelijkgestemde organisaties en overheden, luchtvaartmaatschappijen en toeristische dienstverleners. Dit maakt het vak extra boeiend ( en soms ook vermoeiend :) ) maar uiteindelijk gun ik iedereen een ruim vakantieaanbod en bestemming waar je je zo vrij mogelijk voelen!


lieve groet,
Gerda
Lola bastiaan - Sales

 

Als 16-jarig meisje stond ik voor een keuze, wat wil ik de rest van mijn leven gaan doen? Een moeilijke keuze, ik wist op dat moment nog niet zeker wat ik wilde doen maar heb toen gekozen voor de reisbranche, deze sprak me het meest aan en het leek mij ook leuk om hier in te werken.

Waar ik als stagiaire via Landstede bij Buitengewoon Reizen ben begonnen, werk ik inmiddels alweer twee en halfjaar met veel plezier op de afdeling sales. Het leukste vind ik de reizen op maat, elke reis is weer anders en uniek.


De wereld ontdekken en dat voor werk! Duitsland, Barcelona, Benidorm, kunnen al worden afgevinkt. Met IJsland en Florida op het programma in Oktober zie en ontdek ik steeds meer van de wereld. Deze ervaringen en kennis deel ik graag met de klant. Het leukste vind ik de reizen op maat maken, elke reis is weer anders en uniek. Reizen samenstellen en op maat maken doe ik nog steeds met veel plezier, zeker het maatwerk met gedetailleerde en uitgebreide reisschema’s zie ik als de leukste uitdaging!
May - Stagiaire Sales
Mijn naam is May en ik zit in mijn laatste studiejaar van de opleiding Travel & Hospitality.

Momenteel loop ik stage bij Buitengewoon Reizen en ik ben hier terecht gekomen, omdat ik het erg interessant vind om mensen met een beperking te kunnen helpen met het zoeken naar hun ideale vakantie! Dit vind ik zo leuk, omdat ik zelf ook een lichamelijke beperking heb en zelf ook graag wil Reizen.

Dankzij mijn stage bij Buitengewoon Reizen, leer ik ontzettend veel over de mooiste bestemmingen binnen en buiten Europa!
Ik ben van plan om tijdens mijn stage nog veel meer mooie en leuke kanten van de reiswereld te ontdekken en ook ben ik van plan om na mijn stage een stedentrip naar Portugal en Engeland te maken!
Leon van Zijl - Sales


Vanaf de zomer van 2005 ben ik werkzaam bij Buitengewoon Reizen. Tijdens mijn HBO opleiding Toeristisch Management heb ik stage mogen lopen en werken op Curaçao. Hier zag ik dat het vak van reisadviseur veel blije en tevreden vakantiegangers opleverde. Na mijn studie ben ik bij dit heel speciale reisbedrijf terecht gekomen en ik ben nooit meer vertrokken.

Het werken met onze prachtige doelgroep, het omgaan met mijn geweldige collega’s, de vele ontwikkelingen binnen het vak en alle interessante werkzaamheden met al z’n uitdagingen hebben me al die jaren bij Buitengewoon Reizen laten blijven. En hier heb ik geen moment spijt van gehad!

We helpen onze klanten aan een unieke set van onderdelen in hun droomreizen. Vooral van alle prachtige reacties die we ontvangen geniet ik nog elke keer. Dit zorgt ervoor dat ik nog altijd steeds meer uitdagingen en kansen zie voor ons als Buitengewoon Reizen maar vooral ook steeds meer bestemmingen en mogelijkheden voor de reizigers. 
Martine plante - Product

 

Ik ben Martine en werk al zo’n 25 jaar met ontzettend veel plezier in de reiswereld! Het speuren naar leuke aangepaste vakanties is iets wat ik het liefst elke dag doe!


Naast het uitzoeken en boeken van reizen houd ik me bezig met productontwikkeling, wat betekent dat ik altijd op zoek ben naar mooie nieuwe appartementen of hotels die goed rolstoelaangepast zijn. Ik check of deze goed geschikt zijn, leg contacten met de eigenaar, maak teksten voor de website en zorg ervoor dat het nieuwe aanbod boekbaar wordt voor jullie.

Het is een mooie uitdaging om een vakantie te boeken juist voor iedereen, dus ook voor onze klanten met een lichamelijke beperking, voor wie niet alles vanzelfsprekend is. Voor klanten die soms al jaren niet op vakantie zijn geweest en dan ontdekken dat er via Buitengewoon Reizen nog zoveel mogelijk is, daar doe ik het echt voor! Ik hoop dat ik binnenkort ook iets voor jou mag betekenen.
Corine van der veen - Sales

 

Hallo, ik ben Corine! Sinds 8 jaar werk ik met veel plezier bij Buitengewoon Reizen. Ik heb altijd een passie voor reizen gehad en het was dan voor mij geen moeilijke keuze welke richting ik op zou gaan na de middelbare school. Ik koos voor een toeristische opleiding en kon zo van mijn passie mijn werk maken!


Na vele jaren voor een grote Nederlandse touroperator gewerkt te hebben waar ik veel ervaring opgedaan, ben ik in 2010 begonnen bij Buitengewoon Reizen.

Ik vind het geweldig om voor de klanten van Buitengewoon Reizen een passende reis te vinden en om alle zorgen uit handen te nemen!

     


Robbert Website & Marketing


Mijn naam is Robbert Hendrix, via Gerda van 't Land kwam ik vorig jaar in aanraking met Buitengewoon Reizen. Vanaf de eerste keer dat ik hoorde wat de filosofie van dit bedrijf wilde ik hier graag ook onderdeel van uit maken.


Wat mij het meest aanspreekt aan Buitengewoon Reizen is dan ook dat reizen voor iedereen toegankelijk moet zijn, aangepast of niet. Hier houd ik me dan ook aan de achterkant graag mee bezig. Verder houd ik me vooral bezig met het verbeteren en optimaliseren van de website, zodat de klant nog makkelijker, sneller en beter door de website heen kan gaan. Daarnaast werk ik aan nieuwe marketing acties waar het sales team weer mee aan de slag kan!