Persoonlijke reiswensen

Algemeen
Verblijfsbasis
Type Accommodatie
Hulpmiddelen te huur
Prijsklasse

Verzekeringen

Een onbezorgde vakantie vraagt om goede verzekeringen.

Vakantie is iets om naar uit te kijken, om van te genieten. Een goede reisverzekering mag daarbij niet ontbreken. Met een reisverzekering van de Europeesche Verzekeringen bent u uitstekend verzekerd.
Deze verzekering biedt u een optimale dekking voor financiële risico's. Bovendien staat in geval van nood de alarmcentrale SOS International 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar, wereldwijd.

Reisverzekeringen overzicht

 • Kortlopende reisverzekering
 • Kortlopende annuleringsverzekering
 • Doorlopende reisverzekering
 • Doorlopende annuleringsverzekering

De kortlopende reisverzekering

Met de kortlopende reisverzekering kunt u letterlijk alle kanten op. U betaalt uitsluitend premie over de periode dat u werkelijk met vakantie bent en alleen voor die dekkingen die voor u nodig zijn. Met de uitbreidingsmogelijkheden kunt u uw reisverzekering helemaal op maat maken.

Klik hier om een kortlopende reisverzekering af te sluiten.

De kortlopende annuleringsverzekering

U boekt uw reis ruim op tijd, want u wilt er zeker van zijn dat u tijdens uw vakantie terecht kunt op de bestemming van uw keuze. Maar dan is het ook zaak om direct een goede annuleringsverzekering af te sluiten. Er kan namelijk zomaar iets gebeuren waardoor u genoodzaakt bent uw reis uit te stellen of zelfs te annuleren. Uw reisorganisatie brengt hiervoor kosten in rekening. Soms tot wel honderd procent van de reissom. De Annuleringsverzekering van Europeesche Verzekeringen vergoedt deze kosten. Ook heeft u met deze verzekering recht op een vergoeding voor eventuele niet-genoten reisdagen doordat u bijvoorbeeld door vertraging te laat op uw bestemming komt, maar ook als u genoodzaakt bent uw reis af te breken.

Klik hier om een kortlopende annuleringsverzekering af te sluiten.

Doorlopende reisverzekering

Een doorlopende reisverzekering, waarbij al uw geboekte reizen - zomer, winter en tussendoor - in één keer perfect verzekerd zijn, hoe vaak u ook gaat! De basisdekking kunt u uitbreiden, daardoor maakt u zelf uw eigen doorlopende verzekering op maat. Wat u niet nodig heeft, hoeft u ook niet te betalen.
Aantrekkelijk zijn de uitbreidingen Annulering en Garantie-Annulering. De kosten van afbreking of annulering van al uw geboekte reizen worden vergoed. Met Garantie-Annulering wordt zelfs de hele reissom vergoed, ook als u maar een gedeelte van de vakantie mist!

Klik hier om een doorlopende reisverzekering af te sluiten.

Doorlopende annuleringsverzekering

Nederlanders zijn reislustig. We trekken er op uit wanneer wij maar willen. Om er zeker van te zijn dat u alles in één keer goed geregeld heeft adviseren wij u een Doorlopende Annuleringsverzekering van de Europeesche.

Klik hier om een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten.

Online schade melden bij de Europeesche

Met het schadeformulier kunt u een schade op uw Reis- en/of Annuleringsverzekering doorgeven. Maak uw melding zo volledig mogelijk: stuur ons alle gevraagde informatie en documentatie. Zo kunnen wij uw melding sneller behandelen.

Handig om bij de hand te hebben

Voor u het formulier invult, is het handig om de volgende zaken bij de hand te hebben :
 • verzekeringsbewijs (pasje, polisblad, boekingsbevestiging);
 • reispapieren (tickets, nota’s van overnachtingen);
 • aangiftebewijs van de politie (in geval van diefstal of verlies);
 • nota’s van eventuele medische kosten;
 • alle originele rekeningen, garantiebewijzen en offertes.

Bewijsstukken meesturen

In het formulier leest u welke bewijsstukken wij nodig hebben om uw schade af te handelen. We vragen u om de gegevens daarvan in te vullen en scans mee te sturen. Deze scans kunt in de laatste stap van het invullen van dit formulier toevoegen.

Wij bellen u als wij nog aanvullende vragen hebben over uw schademelding. Kunnen wij u niet bereiken? Dan sturen wij u een e-mail.

De voordelen op een rij

 • Snel en eenvoudig schade melden met alleen relevante vragen;
 • Schademelden 24/7 mogelijk, vanaf iedere gewenste online computer;
 • In een keer een compleet dossier (opvragen extra stukken niet nodig);
 • Snellere en efficiëntere afwikkeling van schades.
Online schade melden bij de Europeesche.