Rolstoelvriendelijke rondreizen, hotels, villa's in Amerika & Canada | Buitengewoon Reizen
nlende

Noord-Amerika

Uniek op alle fronten

Een rondreis door Noord-Amerika is er een reis om nooit te vergeten!
Reis door adembenemende en afwisselende landschappen in Amerika of Canada en bezoek grote indrukwekkende steden. Maak een reis van Oost naar West, van New York naar Los Angeles. De natuur in de nationale parken Yosemite, Death Valley en Zion is overweldigend!

Het meest spectaculaire natuurschoon ontdek je tijdens een rondreis in West-Canada. De kristalblauwe bergmeren van de Rocky Mountains, het prachtige Banff National Park, het jade-kleurige Emerald Lake; een wondermooie reis om nooit te vergeten.

Houd je van zon en strand, dan moet je zeker een rondreis maken in The Sunshine State: Florida. De grote pretparken van bijvoorbeeld Disney zijn zeker een aanrader. Vooral als je met kinderen reist!

Ben je gek van muziek? Maak dan een rolstoelaangepaste rondreis door het zuiden. Reis van de parken in Florida via de muzieksteden Memphis en Nashville naar New Orleans en via de kust terug naar Orlando.

Noord-Amerika is over het algemeen een zeer rolstoelvriendelijk land! Laat je dus door niets belemmeren en bekijk de verschillende rolstoelaangepaste rondreizen die Buitengewoon Reizen aanbiedt.

Lees meer

Rondreizen en pakketreizen

Vluchten + hotel(s) + autohuur

Ook rolstoelaangepaste auto’s

Denk ook ns aan een camperreis in Canada

Alles op maat voor jou

Welke vakantie past bij jou?