Recent bekeken vakanties

Er zijn geen gegevens gevonden
Er zijn geen gegevens gevonden

Recent bekeken vakanties

Er zijn geen gegevens gevonden
Er zijn geen gegevens gevonden

Recent bekeken vakanties

Er zijn geen gegevens gevonden
Er zijn geen gegevens gevonden

Aangepaste vakanties voor mensen met een beperking

,
Aangepaste vakanties voor mensen met een beperking

Aangepaste vakanties

Bij Buitengewoonreizen.nl begrijpen we dat reizen voor iedereen toegankelijk moet zijn, ongeacht fysieke beperkingen. Aangepaste vakanties voor mensen met een beperking zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften, waardoor je zonder zorgen de wereld kunt verkennen. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen strandvakantie, een avontuurlijke reis, of een culturele ontdekkingstocht, wij zorgen ervoor dat jouw vakantie perfect aansluit op jouw wensen en behoeften. We houden rekening met alle mogelijke uitdagingen en bieden oplossingen die jouw reiservaring naadloos en plezierig maken. Onze aangepaste vakanties bieden niet alleen fysieke toegankelijkheid, maar ook een gevoel van vrijheid en avontuur.

Waarom kiezen voor Buitengewoonreizen.nl?

Bij Buitengewoonreizen.nl staat maatwerk centraal in alles wat we doen. We bieden aangepaste vakanties voor mensen met een beperking wereldwijd en zorgen ervoor dat elke bestemming toegankelijk is voor mensen met een beperking. Of je nu rolstoelgebonden bent, slechtziend, of een andere beperking hebt, wij maken jouw droomvakantie mogelijk. Onze deskundige reisadviseurs hebben uitgebreide kennis van toegankelijke reisopties en zijn toegewijd aan het creëren van onvergetelijke ervaringen. Wij geloven dat iedereen het recht heeft om te reizen en de wereld te ontdekken, en wij zetten ons in om dit mogelijk te maken door middel van zorgvuldig geplande en perfect uitgevoerde vakanties.

Onze aanpak

1. Persoonlijke gesprek

We beginnen met een persoonlijk gesprek om jouw wensen en behoeften te begrijpen. Op basis daarvan stellen we een reisvoorstel op maat samen. Deze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat we rekening kunnen houden met alle details, van jouw favoriete bestemmingen tot specifieke medische vereisten. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jouw vakantie niet alleen aangenaam en ontspannend is, maar ook volledig aan jouw verwachtingen voldoet.

2. Toegankelijke accommodaties

Wij selecteren alleen accommodaties die volledig toegankelijk zijn, met alle benodigde voorzieningen om jouw verblijf comfortabel te maken. Zo ontwikkelen wij aangepaste vakanties voor mensen met een beperking. Dit omvat toegankelijke kamers, aangepaste badkamers, en faciliteiten zoals zwembaden en restaurants die rekening houden met jouw behoeften. We werken samen met hotels en resorts die een bewezen staat van dienst hebben op het gebied van toegankelijkheid, zodat je zonder zorgen kunt genieten van je verblijf.

3. Geschikte vervoersopties

Van aangepaste luchthaventransfers tot toegankelijke huurauto’s en openbaar vervoer, we regelen alles zodat je zonder zorgen kunt reizen. Wij zorgen ervoor dat alle transportopties voldoen aan de hoogste normen van toegankelijkheid en comfort. Of je nu een taxi nodig hebt die geschikt is voor een rolstoel, of speciale zitplaatsen in een vliegtuig, wij zorgen ervoor dat jouw reis soepel verloopt.

4. Activiteiten en excursies

Onze reisexperts zorgen ervoor dat alle geplande activiteiten en excursies geschikt zijn voor jouw behoeften, zodat je volop kunt genieten van jouw vakantie. Of je nu wilt genieten van een begeleide stadswandeling, een avontuurlijke safaritocht, of een rustige boottocht, wij zorgen ervoor dat elke activiteit toegankelijk en plezierig is. Wij werken samen met lokale gidsen en touroperators die ervaring hebben met het organiseren van aangepaste excursies.

5. 24/7 Ondersteuning

Tijdens jouw reis bieden we 24/7 ondersteuning aan, zodat je altijd op ons kunt rekenen voor hulp en advies. Of je nu hulp nodig hebt bij een noodgeval of gewoon een vraag hebt over je reisroute, wij staan altijd voor je klaar. Onze toegewijde klantenservice zorgt ervoor dat je je veilig en ondersteund voelt, waar je ook bent.

ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds dekking

Betrouwbaarheid en zekerheid

Reisorganisaties die zijn aangesloten bij de ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen) houden zich aan strikte kwaliteitsnormen en ethische richtlijnen. Hierdoor ben je verzekerd van een hoge standaard in dienstverlening en betrouwbaarheid. ANVR-leden moeten je helder en eerlijk informeren, zodat je exact weet wat je kunt verwachten van je reis.

Financiële bescherming

De SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) biedt financiële zekerheid. Als de reisorganisatie onverhoopt failliet gaat, krijg je het vooruitbetaalde reisgeld terug. Dit biedt extra zekerheid, vooral bij het boeken van dure vakanties, zodat je altijd financieel beschermd bent.

Calamiteitenfonds

Het Calamiteitenfonds biedt hulp bij onvoorziene gebeurtenissen tijdens je vakantie, zoals natuurrampen of politieke onrust. Als er zich een calamiteit voordoet op je vakantiebestemming, zorgt het fonds ervoor dat je reis wordt aangepast of dat je zonder extra kosten naar Nederland wordt teruggebracht.

Deskundige klantenservice en klachtafhandeling

Reisorganisaties die zijn aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds beschikken over uitgebreide kennis en middelen om je te ondersteunen. Dit betekent dat je kunt rekenen op deskundig advies en hulp, zowel voor als tijdens je reis. Mocht er iets misgaan, dan kun je vertrouwen op een eerlijke en snelle afhandeling van je klachten. De ANVR biedt een geschillencommissie om eventuele geschillen op een rechtvaardige manier op te lossen.

Transparante voorwaarden

Bij reisorganisaties die lid zijn van de ANVR kun je vertrouwen op eerlijke en duidelijke boekingsvoorwaarden. Dit betekent dat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan met betrekking tot annuleringskosten, wijzigingen of andere voorwaarden.

Zorgeloos reizen

Door te boeken bij een reisbureau dat is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds, kun je rekenen op een zorgeloze en veilige reiservaring. Je kunt genieten van je vakantie met de zekerheid dat je goed beschermd bent en altijd kunt rekenen op professionele ondersteuning. Wij zijn daarom de specialist voor aangepaste vakanties voor mensen met een beperking.

Spot de big 5
Zon, zee & strand
Cruise
Citytrip
Rondreizen Amerika
Beleef de winter

Aangepaste vakanties voor mensen met een beperking

Toegankelijke Bestemmingen

Wij bieden aangepaste vakanties aan in een breed scala aan bestemmingen, van de zonovergoten stranden van Spanje tot de exotische culturen van Azië. Aangepaste vakanties voor mensen met een beperking. Elke bestemming is zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat deze volledig toegankelijk is en beschikt over de benodigde voorzieningen. Of je nu droomt van een ontspannende strandvakantie, een stedentrip vol cultuur, of een avontuurlijke reis door de natuur, wij hebben de perfecte bestemming voor jou.

Avontuurlijke Reizen

Voor de avonturiers onder ons bieden we aangepaste safarireizen, bergtochten en andere spannende avonturen, allemaal volledig toegankelijk. Onze avontuurlijke reizen zijn ontworpen om je te laten genieten van de opwinding van het verkennen van nieuwe plekken, terwijl we zorgen voor jouw comfort en veiligheid. Van wandelen in nationale parken tot wild spotten tijdens een safari, wij maken aangepaste vakanties voor mensen met een beperking!

Culturele Trips

Ontdek de rijke geschiedenis en cultuur van Europa met onze speciaal ontworpen culturele trips, inclusief bezoeken aan musea, historische locaties en meer. Onze culturele reizen zijn zorgvuldig samengesteld om je een diepgaand inzicht te geven in de bestemming die je bezoekt. Met toegankelijke routes en accommodaties, kun je zonder beperkingen genieten van alles wat deze bestemmingen te bieden hebben.

Luxe Vakanties

Verwen jezelf met een luxe vakantie in een vijfsterrenresort dat volledig is aangepast aan jouw behoeften. Onze luxe vakanties bieden het beste op het gebied van comfort, stijl, en service. Geniet van eersteklas faciliteiten, gourmetdiners, en persoonlijke aandacht, terwijl je verblijft in resorts die speciaal zijn ontworpen om toegankelijk te zijn voor iedereen.

Gezinsvakanties

Geniet van een onvergetelijke tijd met je gezin op onze gezinsvriendelijke vakanties, waar iedereen, ongeacht zijn of haar beperking, een geweldige tijd zal hebben. Onze gezinsvakanties bieden een breed scala aan activiteiten en voorzieningen die ervoor zorgen dat elk gezinslid, jong of oud, een fantastische tijd heeft. Van kindvriendelijke resorts tot avontuurlijke uitstapjes, wij zorgen ervoor dat jouw gezin samen kan genieten van een geweldige vakantie. Aangepaste vakanties voor mensen met een beperking

Veelgestelde vragen

1. Wat zijn aangepaste vakanties voor mensen met een beperking?

Aangepaste vakanties voor mensen met een beperking zijn ontwikkeld voor mensen met een beperking. Dit kan onder andere betekenen dat accommodaties rolstoeltoegankelijk zijn, transportmiddelen geschikt zijn voor mensen met mobiliteitsproblemen, en activiteiten en excursies zijn aangepast aan de behoeften van reizigers met een beperking.

2. Welke soorten accommodaties zijn beschikbaar voor aangepaste vakanties?

Er zijn verschillende soorten accommodaties beschikbaar, variërend van hotels en resorts tot vakantiehuizen en appartementen. Deze accommodaties zijn uitgerust met toegankelijke voorzieningen zoals brede deuropeningen, aangepaste badkamers, en soms zelfs speciale hulpmiddelen zoals tilliften en verstelbare bedden.

3. Hoe kan ik zeker weten dat een bestemming geschikt is voor mijn behoeften?

Bij Buitengewoonreizen.nl zorgen we ervoor dat alle bestemmingen die we aanbieden volledig zijn gecontroleerd op toegankelijkheid. Onze reisexperts bezoeken en beoordelen de locaties persoonlijk om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten.

4. Kan ik ook medische ondersteuning krijgen tijdens mijn vakantie?

Ja, we kunnen medische ondersteuning regelen tijdens je vakantie. Dit kan variëren van het beschikbaar stellen van medische hulpmiddelen zoals rolstoelen en zuurstofapparaten tot het organiseren van verpleegkundige zorg of toegang tot lokale medische faciliteiten.

5. Zijn de transportmogelijkheden op mijn bestemming aangepast voor mensen met een beperking?

Wij zorgen ervoor dat alle transportmiddelen die tijdens je vakantie worden gebruikt, zoals luchthaventransfers, taxi's en huurauto's, geschikt zijn voor mensen met een beperking. Dit betekent dat ze zijn uitgerust met voorzieningen zoals oprijplaten, liftmechanismen en ruime zitplaatsen.

6. Hoe zit het met excursies en activiteiten tijdens een aangepaste vakantie?

Alle excursies en activiteiten die wij aanbieden zijn zorgvuldig geselecteerd en aangepast om toegankelijk te zijn voor mensen met een beperking. Dit kan betekenen dat er speciale routes zijn voor rolstoelgebruikers, extra begeleiding is tijdens tours, en aangepaste apparatuur beschikbaar is voor sportieve activiteiten.

7. Kan ik een aangepaste vakantie boeken voor een groep of gezin?

Ja, wij bieden aangepaste vakanties aan voor zowel individuele reizigers als groepen en gezinnen. Wij zorgen ervoor dat de behoeften van alle groepsleden worden meegenomen bij het plannen van de reis, zodat iedereen een geweldige tijd heeft.

8. Wat gebeurt er als er tijdens mijn vakantie een calamiteit plaatsvindt?

Als er tijdens je vakantie een calamiteit plaatsvindt, zoals een natuurramp of politieke onrust, zorgt het Calamiteitenfonds ervoor dat je reis wordt aangepast of dat je wordt teruggehaald naar Nederland zonder extra kosten. Wij bieden 24/7 ondersteuning om je te helpen in geval van nood.

9. Hoe boek ik een aangepaste vakantie?

Je kunt een aangepaste vakantie boeken door contact met ons op te nemen via ons contactformulier, per e-mail of telefonisch. Onze reisadviseurs bespreken graag jouw wensen en stellen een reisvoorstel op maat samen. We zorgen ervoor dat al je specifieke behoeften en voorkeuren worden meegenomen in het reisplan.

10. Wat zijn de voordelen van boeken bij een ANVR- en SGR-aangesloten reisorganisatie?

Boeken bij een ANVR- en SGR-aangesloten reisorganisatie biedt je extra zekerheid en bescherming. ANVR-leden voldoen aan strikte kwaliteitsnormen en bieden een hoge standaard van service en betrouwbaarheid. SGR biedt financiële bescherming, wat betekent dat je geld veilig is in geval van faillissement van de reisorganisatie. Bovendien kun je rekenen op eerlijke voorwaarden en deskundige ondersteuning tijdens je reis.

 
 

Gratis reisvoorstel aanvragen

Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan voor jouw droomvakantie. Vul je gegevens in en vertel ons over jouw reiswensen. Wij nemen vervolgens binnen 48 uur contact met je op om jouw wensen en ideeën te bespreken.

Aanhef *
Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Reisgezelschap *
Waar wil je heen *
Wanneer wil je reizen *
Hoelang wil je op vakantie *
Vertel hier over je wensen en eisen
Nieuwsbrief
Voorwaarden

Bedankt voor je aanmelding

Vanaf nu mis je niks meer!