Recent bekeken vakanties

Er zijn geen gegevens gevonden
Er zijn geen gegevens gevonden

Recent bekeken vakanties

Er zijn geen gegevens gevonden
Er zijn geen gegevens gevonden

Recent bekeken vakanties

Er zijn geen gegevens gevonden
Er zijn geen gegevens gevonden

Thailand

No data was found
,
,
Thailand

Een betoverende reis door het land van glimlachen

Thailand, een land vol pracht, cultuur en geschiedenis, lokt reizigers met zijn bruisende steden, serene stranden en levendige tradities. Ontdek de verfijnde smaken van de Thaise keuken, ervaar de ongeëvenaarde gastvrijheid van de Thai en laat je betoveren door de adembenemende landschappen. Een reis naar Thailand belooft een onvergetelijke ervaring vol ontdekkingen.

Het hart van Thailand klopt in zijn rijke culturele erfgoed, dat is gevormd door Boeddhistische, Indiase, en Mon invloeden. Het is een land van ceremonie en festiviteit, waar de harmonieuze klanken van traditionele muziek de lucht vullen en elke tempel een getuige lijkt te zijn van de spirituele devotie van het volk. De veelzijdige architectuur, met zijn gouden tempels en oude ruïnes, vertelt verhalen van een roemrijk verleden en een spiritueel volk.

Rolstoeltoegankelijkheid in Thailand

Hoewel Thailand’s rolstoeltoegankelijkheid voortdurend verbetert, zijn er nog steeds uitdagingen. Door het hele land worden inspanningen geleverd om accommodaties en attracties toegankelijker te maken voor mensen met speciale behoeften. Van de levendige straten van Bangkok tot de serene stranden en de indrukwekkende tempels, biedt Thailand diverse ervaringen voor rolstoelgebruikers.

De vooruitgang is hoopgevend, maar er is nog altijd ruimte voor verbetering. Thailand is echter vastbesloten om inclusiviteit voor alle bezoekers te bevorderen. Er wordt continu gewerkt aan het verhogen van het aantal rolstoelaangepaste voorzieningen en activiteiten, zodat iedereen, ongeacht fysieke beperkingen, het avontuur in Thailand volledig kan ervaren. Met deze inzet voor toegankelijkheid streeft Thailand ernaar een uitnodigende bestemming te zijn voor alle reizigers.

Lees meer Lees minder

Rolstoeltoegankelijk aanbod | Thailand

Best of Thailand
Ontdek de wonderen van Thailand zoals nooit tevoren met deze complete individuele rondreis, speciaal...

Buitengewoon Reizen tips

Bezienswaardigheden in Thailand

Thailand is doordrenkt van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid, en biedt diverse ervaringen voor reizigers, inclusief rolstoelgebruikers. Begin je ontdekking in de levendige hoofdstad Bangkok, waar historische sites zoals het Grand Palace en de kleurrijke straten en markten fascineren. Dankzij verbeteringen in toegankelijkheid zijn veel van deze bezienswaardigheden nu beter bereikbaar voor rolstoelgebruikers.

Na de bruisende atmosfeer van Bangkok, biedt de natuurlijke pracht van het noorden, zoals de historische stad Chiang Mai, een adembenemende ervaring met zijn oude tempels en de weelderige, groene landschappen. Voor rolstoelgebruikers zijn er aangepaste tours beschikbaar om deze betoverende plekken te verkennen.

Verder naar het zuiden liggen de serene stranden en kristalheldere wateren van plaatsen zoals Phuket en Krabi. Hoewel niet alle stranden volledig rolstoeltoegankelijk zijn, zijn er faciliteiten beschikbaar op bepaalde locaties om het strandplezier te vergemakkelijken. Kortom, Thailand biedt een scala aan bezienswaardigheden en ervaringen die toegankelijk zijn voor iedereen, waardoor het een unieke en inclusieve bestemming is om te verkennen.

Thailand nodigt uit

Met zijn constant warme en tropische klimaat biedt Thailand het hele jaar door ideale omstandigheden voor ontdekkingstochten. Van november tot april geniet je van droge en zonnige dagen, terwijl de zomermaanden af en toe korte maar hevige regenbuien brengen. Dus, bereid je voor op avontuur onder de altijd stralende Thaise zon!
Unieke bestemming, onvergetelijke ervaringen.
Laat je verrassen door onze hoogtepunten.

Wat zijn de temperaturen?

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Max.
31˚C
32˚C
33˚C
34˚C
33˚C
32˚C
31˚C
31˚C
31˚C
31˚C
31˚C
30˚C
Min.
22˚C
23˚C
24˚C
24˚C
25˚C
25˚C
24˚C
24˚C
24˚C
23˚C
23˚C
22˚C
Min.
Max.
jan
22˚C
31˚C
feb
23˚C
32˚C
mrt
24˚C
33˚C
apr
24˚C
34˚C
mei
25˚C
33˚C
jun
25˚C
32˚C
jul
24˚C
31˚C
aug
24˚C
31˚C
sep
24˚C
31˚C
okt
23˚C
31˚C
nov
23˚C
31˚C
dec
22˚C
30˚C

Bedankt voor je aanmelding

Vanaf nu mis je niks meer!