Recent bekeken vakanties

Er zijn geen gegevens gevonden
Er zijn geen gegevens gevonden

Recent bekeken vakanties

Er zijn geen gegevens gevonden
Er zijn geen gegevens gevonden

Recent bekeken vakanties

Er zijn geen gegevens gevonden
Er zijn geen gegevens gevonden
,
Hoog-laag bed

Vakantie met hoog-laag bed bij Buitengewoon Reizen

Ontdek jouw ideale vakantiebestemming

Heb je een hoog-laag bed nodig tijdens je vakantie? Bij Buitengewoon Reizen kun je dat huren en dan word dat op locatie gebracht. Wij bieden vakanties aan met accommodaties die speciaal zijn aangepast voor mensen met een mobiliteitsbeperking, zodat je kunt genieten van een comfortabele en zorgeloze vakantie.

Waarom een vakantie met hoog-laag bed?

Een hoog-laag bed biedt extra ondersteuning en comfort tijdens je verblijf, wat essentieel kan zijn voor mensen met beperkte mobiliteit. Door te huren, kun je volledig ontspannen en genieten van je vakantie, wetende dat je behoeften worden vervuld.

Onze topbestemmingen met hoog-laag bedden:

Kies uit diverse bestemmingen waar je kunt genieten van een ontspannen verblijf met alle nodige voorzieningen. Of je nu kiest voor een serene omgeving in de natuur of een bruisende stad, wij hebben de perfecte locatie voor jou.

  • Barcelona: Ontdek de prachtige stad Barcelona met zijn toegankelijke accommodaties. Het hoog-laag bed wordt op locatie gebracht voor je comfort.
    Tip: bekijk de top 20 bezienswaardigheden Barcelona.
  • Parijs: Beleef de romantiek van Parijs terwijl je verblijft in volledig aangepaste hotels. Je gehuurde bed staat bij aankomst klaar.
  • Mallorca: Verblijf in een van onze toegankelijke hotels op het prachtige eiland Mallorca. Je bed wordt voor uw gemak direct op locatie geleverd.

Beleef een vakantie vol comfort

Toegankelijkheid staat centraal bij al onze vakantieaanbiedingen. We zorgen ervoor dat onze accommodaties niet alleen voorzien zijn van hoog-laag bedden, maar ook van andere hulpmiddelen zoals douchestoelen en beugels. Hierdoor kun je zonder zorgen genieten van je verblijf. Onze zorgvuldig geselecteerde accommodaties zijn erop gericht om je verblijf zo aangenaam en probleemloos mogelijk te maken.

Hoog-laag bed

Ontdek ons uitgebreide aanbod van accommodaties die voorzien zijn van een “Hoog-laag bed” door hier te klikken. Gebruik vervolgens de filters om de ideale vakantie te vinden die volledig is aangepast voor rolstoelgebruikers.

Zoek en boek jouw perfecte vakantie met hoog-laag bed, speciaal ontworpen om aan al jouw behoeften te voldoen.

hoog-laagbed

Reizen op maat

Bij Buitengewoon Reizen draait alles om persoonlijke service en het creëren van een zorgeloze vakantie-ervaring. Geen enkele reiziger is hetzelfde, en daarom bieden we reizen op maat aan. Of je nu speciale medische voorzieningen nodig hebt, specifieke dieetwensen hebt of begeleiding wilt tijdens je reis, wij passen alles aan jouw behoeften aan.

Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat elke reis uniek is en perfect aansluit bij jouw wensen en eisen. Onze ervaren reisadviseurs staan klaar om je te helpen bij het plannen en organiseren van een vakantie die aan al je wensen voldoet. We bieden ondersteuning bij het kiezen van de juiste bestemming en accommodatie en helpen bij het organiseren van eventuele extra zorg of hulpmiddelen.

We zorgen ervoor dat je vakantie van begin tot eind soepel verloopt. En zorgen ervoor dat je vakantie plezierig en probleemloos verloopt, waarbij jouw comfort en tevredenheid altijd onze hoogste prioriteit zijn. We begrijpen dat elke reiziger unieke behoeften en voorkeuren heeft, en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die daarop zijn afgestemd.

Bij Buitengewoon Reizen draait alles om reizen op maat. We zorgen ervoor dat je de wereld kunt verkennen op jouw manier, met de zekerheid dat alles tot in de kleinste details geregeld is en dat jouw welzijn en gemoedsrust altijd voorop staan. Onze klantondersteuning omvat ook een 24/7 bereikbare noodlijn, zodat je altijd kunt rekenen op hulp wanneer je die nodig hebt. Ons doel is om jouw vakantie-ervaring zo aangenaam en stressvrij mogelijk te maken.

Bij Buitengewoon Reizen streven we naar perfectie in elke vakantie door onze persoonlijke service en zorgvuldige aandacht voor detail. We zorgen ervoor dat je zonder zorgen kunt genieten van je reis, in de wetenschap dat er altijd iemand klaarstaat om te helpen.

 

Op zoek naar een vakantie?

Nieuw
Kinderen
Uniek
Luxe
Budget
Vakantie in een hotel
Vakantie in een vakantiepark
Vakantie in een villa
Vakantie in een appartement
Vakantie in een bungalow
Camping
Rondreis
Stedentrip
Cruise
Verre reis
Hoog-laag bed

Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan voor jouw droomvakantie. Vul je gegevens in en vertel ons over jouw reiswensen. Wij nemen vervolgens binnen 48 uur contact met je op om jouw wensen en ideeën te bespreken.

Aanhef *
Voornaam *
Achternaam *
Telefoonnummer *
E-mailadres: *
Wanneer wil je reizen? *
Hoelang wil je op vakantie?
Reisgezelschap
Heb je vliegtickets nodig? *
Voorkeur luchthaven
Rolstoel (LxBxHxKG)
Let op! sinds september 2023 neemt Transavia geen rolstoelen mee die hoger zijn dan 85cm
Vertel hier over je wensen en eisen
Nieuwsbrief
Voorwaarden *

Bedankt voor je aanmelding

Vanaf nu mis je niks meer!

Wegens omstandigheden kunnen wij op dit moment geen nieuwe boekingen aannemen bij Buitengewoon Reizen.

Alle bestaande boekingen worden in overleg met de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) uitgevoerd.

Al onze geboekte klanten krijgen bericht van ons.
We danken voor je geduld en begrip.