Recent bekeken vakanties

Er zijn geen gegevens gevonden
Er zijn geen gegevens gevonden

Recent bekeken vakanties

Er zijn geen gegevens gevonden
Er zijn geen gegevens gevonden

Recent bekeken vakanties

Er zijn geen gegevens gevonden
Er zijn geen gegevens gevonden

Gehandicaptenreizen

,
Gehandicaptenreizen

Gehandicaptenreizen: Ontdek de wereld zonder beperkingen met Buitengewoon Reizen

Buitengewoon Reizen is hét reisbedrijf voor mensen met een mobiliteitsbeperking, gehandicapten of rolstoelers in Nederland. Onze doelgroep zou aan alle drie omschrijvingen kunnen voldoen. We bieden over de hele wereld rolstoelaangepaste vakanties aan.

Dat wil zeggen dat de accommodatie (hotelkamer, appartement, villa, vakantiewoning, bungalow en bijvoorbeeld de camping) rolstoeltoegankelijk is. Ook zorgen we voor vervoer naar je bestemming (vlucht of trein) en de nodige verzekeringen. Je boekt dus een compleet pakket en hoeft je nergens zorgen over te maken. Zoals je mag verwachten van een echt ANVR + SGR reisbureau!

Waarom kiezen voor Buitengewoon Reizen?

  • Op maat gemaakte reizen: Iedereen is uniek, en daarom passen wij onze reizen aan op jouw persoonlijke wensen en behoeften.
  • Volledig toegankelijke accommodaties: Onze zorgvuldig geselecteerde accommodaties zijn volledig toegankelijk en uitgerust om aan al je eisen te voldoen.
  • Deskundig advies: Ons team bestaat uit ervaren reisadviseurs die zelf de wereld hebben verkend met een rolstoel. Wij weten precies waar op gelet moet worden bij het plannen van een toegankelijke reis. Natuurlijk adviseren wij je ook over het vliegen met een rolstoel, de manier van werken op een luchthaven en geven we antwoord op alle andere vragen die je hebt over je vakantie.
  • ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds: Met ons ga je écht met een gerust hart op vakantie.
  • Huren van hulpmiddelen: En ook op het huren van hulpmiddelen zoals een hoog-laag bed, tillift, scootmobiel, rolstoel, antidecubitusmatras of bijvoorbeeld een toiletverhoger. Voor jou maken wij het zoeken gemakkelijk.

Onze populaire bestemmingen

Van de idyllische stranden van de Curaçao tot de culturele rijkdom van Europese steden, onze bestemmingen zijn zorgvuldig uitgekozen om ervoor te zorgen dat ze toegankelijk zijn voor iedereen. Ontdek onze bestemmingen en laat je inspireren voor je volgende reis.

Boek je droomreis vandaag nog!

Ben je klaar om de wereld te ontdekken zonder grenzen? Neem vandaag nog contact op met ons en start het avontuur waar je altijd van gedroomd hebt. Samen maken we je reisdromen waar, met volledige zorg voor toegankelijkheid en comfort. Boek nu je volgende reis bij Buitengewoon Reizen en ervaar de vrijheid van reizen zonder beperkingen.

Op zoek naar een vakantie?

Nieuw
Kinderen
Uniek
Luxe
Budget
Vakantie in een hotel
Vakantie in een vakantiepark
Vakantie in een villa
Vakantie in een appartement
Vakantie in een bungalow
Camping
Rondreis
Stedentrip
Cruise
Verre reis

Bedankt voor je aanmelding

Vanaf nu mis je niks meer!