Recent bekeken vakanties

Er zijn geen gegevens gevonden
Er zijn geen gegevens gevonden

Recent bekeken vakanties

Er zijn geen gegevens gevonden
Er zijn geen gegevens gevonden

Recent bekeken vakanties

Er zijn geen gegevens gevonden
Er zijn geen gegevens gevonden

Verzekeringen

Relaxt op reis

,
,
Verzekeringen

Ontspannen op vakantie gaan dankzij de dekking van een reis- en annuleringsverzekering

Bij Buitengewoon Reizen begrijpen we het belang van een zorgeloze vakantie. Daarom kun je tegelijk met het boeken van jouw droomreis ook kiezen voor een reis- en annuleringsverzekering. Deze verzekering dient als een stevig vangnet en beschermt je tegen onverwachte uitgaven die je reis kunnen beïnvloeden. Onze zorgvuldige keuze voor a.s.r. als verzekeringspartner is gebaseerd op hun bewezen staat van dienst in het bieden van uitgebreide en betrouwbare dekking, waardoor jij met een gerust hart op reis kunt gaan.

Het afsluiten van een dergelijke verzekering via Buitengewoon Reizen garandeert dat je profiteert van een naadloze integratie van reis- en verzekeringsdiensten, waardoor het beheer van je reisplannen eenvoudiger wordt. Mocht je om welke reden dan ook besluiten om de verzekering niet via ons te regelen en je hebt specifieke vragen over de voorwaarden van je verzekering, dan adviseren wij je om direct contact op te nemen met je eigen verzekeringsmaatschappij. Op die manier kun je gedetailleerde informatie ontvangen die is afgestemd op jouw persoonlijke situatie en behoeften.

404 link 1

Schadeclaim indienen

Mocht je te maken krijgen met schade, dan biedt a.s.r. de mogelijkheid om meteen actie te ondernemen door een schadeclaim online in te dienen. Dit proces verloopt soepel en efficiënt via het online schadeformulier op hun website. 

Bij het indienen van je schadeclaim is het van groot belang om goed voorbereid te zijn. Verzamel daarom alle relevante documentatie die met de schade te maken heeft. Denk hierbij aan nota’s van eventuele reparaties of aankopen, garantiebewijzen van beschadigde artikelen, verklaringen die de schade ondersteunen, en elk ander bewijs dat je claim kan staven. Hoe completer en duidelijker je de informatie en bewijsstukken aanlevert, des te vlotter en efficiënter kan a.s.r. de afhandeling van jouw schadeclaim realiseren.

a.s.r. Kortlopende Reisverzekering

De premie is een vast bedrag per persoon per dag.

Meer informatie over de dekkingen? De algemene verzekeringsvoorwaarden voor deze kortlopende reisverzekering kun je hier vinden en de verzekeringskaart hier.

a.s.r. Kortlopende Annuleringsverzekering

De premie is een percentage van de gehele reissom plus verzekeringsbelastingen en poliskosten.

Meer informatie over de dekkingen? De algemene verzekeringsvoorwaarden voor deze kortlopende annuleringsverzekering kun je hier vinden en de verzekeringskaart vind je hier.

FAQ | Vragen aangaande verzekeringen

Word ik vergoed voor een langer verblijf wanneer ik of één van mijn medereizigers ernstig ziek is?

Ja met een reisverzekering van a.s.r. zijn bijkomende kosten gedekt als jij of één van jouw medereizigers tijdens de vakantie ernstig ziek is geworden en je hierdoor langer op jouw vakantiebestemming moet blijven. 

Heb ik een eigen risico?

Met het reisverzekeringspakket "optimaal" van a.s.r. heb je geen eigen risico en is je geld meeverzekerd.

Ben ik verzekerd tegen extra kosten wanneer ik eerder naar huis moet i.v.m. het overlijden of een ernstige ziekte van een familielid?

Met een reisverzekering van a.s.r. ben je verzekerd tegen onvoorziene en noodzakelijke extra reiskosten die gemaakt moeten worden door overlijden of ernstige ziekte (ook COVID-19), van een niet meereizend en direct familielid (1e of 2e graad).

Staat jouw reden tot annulering niet in de voorwaarden?

Met een ALL-RISK annuleringsverzekering heb je recht op een vergoeding van 75% van de kosten, 25% van de kosten blijven voor eigen rekening.

Bedankt voor je aanmelding

Vanaf nu mis je niks meer!