Recent bekeken vakanties

Er zijn geen gegevens gevonden
Er zijn geen gegevens gevonden

Recent bekeken vakanties

Er zijn geen gegevens gevonden
Er zijn geen gegevens gevonden

Recent bekeken vakanties

Er zijn geen gegevens gevonden
Er zijn geen gegevens gevonden

Jouw vakantie beschermd

,
,
Jouw vakantie beschermd

Jouw vakantie beschermd

Wij begrijpen dat je het super belangrijk vindt dat je verzekerd op reis gaat en financiële zekerheid hebt bij het boeken van je reis. Zeker in deze bijzondere tijd. Wij als Buitengewoon Reizen zijn als reisorganisatie o.a. bij de ANVR, Stichting Garantiefonds Reizen (SGR) en het Calamiteitenfonds aangesloten om je deze zekerheden te kunnen bieden. Hiermee kunnen we je garanderen dat je je vooruitbetaalde bedrag voor je droomreis niet kwijt bent, zelfs wanneer wij de geboekte reis niet meer kunnen leveren. Daarnaast werken wij samen met gerenommeerde lokale partners en hebben wij duidelijke algemene voorwaarden.

SGR

Buitengewoon Reizen is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR), onder nummer 2857. Je kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. De SGR-bijdrage van € 5,00 per persoon per boeking is inbegrepen in de reissom.

SGR

Lidnummer: 2857

ANVR

Ons bedrijf is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR), lid-nummer 2682 en bij de Vereniging van ANVR-Reisorganisatoren. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van de reizen en van de informatie daarover. De op deze internetsite gepubliceerde reizen worden aangeboden onder het beding dat de ANVR-Reizigersvoorwaarden van toepassing zijn tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. Meer informatie op www.anvr.nl.

anvr-logo_1

ANVR nummer: 2682

Calamiteitenfonds

Ons bedrijf is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen.
Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat jij als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:

  • (een deel van) je reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
  • de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij je vervroegd moeten repatriëren.


Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.
De kosten voor deelname aan het calamiteitenfonds bedragen €2,50 per boeking. Voor meer informatie kijk op www.calamiteitenfonds.nl.

Buitengewoon Reizen B.V.

Diezerkade 3
8021 CW Zwolle, Nederland
IBAN: NL05INGB0691955638
BIC: INGBNL2A
BTW: NL813688772B02
KVK: 05075077

Wij staan garant

Repatriëring

Met onze repatriëringsgarantie en de andere garanties van Buitengewoon Reizen kun jij onbezorgd op vakantie. Kijk hier naar alle voorwaarden.

Veilig reizen

Met ons ben je gegarandeerd van een goed gevoel. Boek zonder zorgen je volgende vakantie.

Bedankt voor je aanmelding

Vanaf nu mis je niks meer!