Recent bekeken vakanties

Er zijn geen gegevens gevonden
Er zijn geen gegevens gevonden

Recent bekeken vakanties

Er zijn geen gegevens gevonden
Er zijn geen gegevens gevonden

Recent bekeken vakanties

Er zijn geen gegevens gevonden
Er zijn geen gegevens gevonden

Veilig op vakantie

,
,
Veilig

Ga gerust op reis met Buitengewoon Reizen

Wij bieden de volgende garanties voor jouw vakantie zodat jij zorgeloos kunt boeken:

ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds
Wij begrijpen dat je het super belangrijk vindt dat je verzekerd op reis gaat en financiële zekerheid hebt bij het boeken van je reis. Zeker in deze bijzondere tijd. Wij als Buitengewoon Reizen zijn als reisorganisatie o.a. bij de ANVR, Stichting Garantiefonds Reizen (SGR) en het Calamiteitenfonds aangesloten om je deze zekerheden te kunnen bieden. Hiermee kunnen we je garanderen dat je je vooruitbetaalde bedrag voor je droomreis niet kwijt bent, zelfs wanneer wij de geboekte reis niet meer kunnen leveren. Daarnaast werken wij samen met gerenommeerde lokale partners en hebben wij duidelijke algemene voorwaarden.

Repatiëringsgarantie
Jouw veiligheid is onze hoogste prioriteit. Als jij een vakantie inclusief vlucht bij ons boekt, word jij automatisch gedekt door onze repatriëringsgarantie. Onze repartiëringsgarantie houdt in dat je, in het geval van een calamiteit of wanneer jouw bestemming een negatief reisadvies krijgt, altijd veilig teruggebracht wordt naar huis.

Reisadvies per bestemming
De gezondheid en veiligheid van onze gasten staat voorop. Al onze reizen zijn conform COVID regelgeving. Bekijk hier het reisadvies per bestemming.

Vaste brandstofprijs
Bij Buitengewoon Reizen houden we de prijzen van onze vliegtickets stabiel, ongeacht de fluctuaties in kerosineprijzen of wijzigingen in vliegbelasting. Zelfs als je je vakantie al hebt geboekt, komen er geen onverwachte kosten bij. Zo garanderen we dat je nooit onaangenaam verrast wordt.

Wij staan garant

Onze zekerheden

Ga zonder zorgen op reis. Hier lees je alles over de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds. Met ons ga je zorgeloos op reis.

Repatriëring

Met onze repatriëringsgarantie en de andere garanties van Buitengewoon Reizen kun jij onbezorgd op vakantie. Kijk hier naar alle voorwaarden.

Bedankt voor je aanmelding

Vanaf nu mis je niks meer!