Recent bekeken vakanties

Er zijn geen gegevens gevonden
Er zijn geen gegevens gevonden

Recent bekeken vakanties

Er zijn geen gegevens gevonden
Er zijn geen gegevens gevonden

Recent bekeken vakanties

Er zijn geen gegevens gevonden
Er zijn geen gegevens gevonden

Top 3 aangepaste verblijven in Denemarken

,
Top 3 aangepaste verblijven in Denemarken

Zorgeloze aangepaste vakantie in Denemarken

Ontdek onze Top 3 aangepaste verblijven in Denemarken.

Ben je klaar om te genieten van een onvergetelijke vakantie in Denemarken, aangepast aan jouw specifieke behoeften? Bij Buitengewoon Reizen begrijpen we hoe belangrijk het is om zorgeloos te kunnen reizen, ongeacht fysieke beperkingen. Daarom bieden wij een uitgebreide selectie van rolstoelaangepaste hotels en andere verblijven in Denemarken, die volledig zijn uitgerust om aan jouw wensen te voldoen. Bekijk hieronder onze Top 3 aangepaste verblijven in Denemarken.

Top 3 aangepaste verblijven in Denemarken

  1. Vakantiepark Musholm ligt aan de kust van Seeland en biedt 32 volledig aangepaste vakantiehuizen. Het park heeft rolstoeltoegankelijke faciliteiten en activiteiten, waaronder een sporthal en een strandrolstoel. Dit vakantiepark is ideaal voor gezinnen en biedt een rustige omgeving met een prachtig uitzicht op de Grote Belt​.

  2. Hotel Scandic Copenhagen ligt centraal in Kopenhagen, vlakbij het treinstation en pretpark Tivoli. Het hotel biedt aangepaste kamers met tussendeuren naar standaardkamers, een toegankelijk restaurant en diverse hulpmiddelen op aanvraag. Geniet van de bezienswaardigheden van Kopenhagen, waaronder het beroemde Nyhavn en de Strøget winkelstraat.

  3. Vakantiepark Dronningens Ferieby Gelegen in Midden-Jutland, biedt Vakantiepark Dronningens Ferieby volledig aangepaste accommodaties en faciliteiten. Het park is eigendom van de Deense MS Vereniging en biedt onder andere een toegankelijke zwemsteiger en strandrolstoelen. Het is een ideale plek voor een ontspannen vakantie aan de kust​.

Ontdek de Deense landschappen

Denemarken biedt een prachtig scala aan natuurlijke landschappen. Van de glooiende heuvels van Midden-Jutland en de uitgestrekte stranden van Seeland tot de schilderachtige fjorden van Noord-Jutland, er is altijd iets moois te ontdekken. Nationale parken zoals Thy en Mols Bjerge beschermen een diversiteit aan flora en fauna en bieden tal van mogelijkheden voor wandelingen, fietstochten en andere buitenactiviteiten. Bekijk eens onze top 3 aangepaste hotels in Denemarken hierboven voor de beste locaties.

Proef de Deense gastronomie

De Deense keuken is een feest voor de smaakpapillen. Van traditionele gerechten zoals smørrebrød en frikadeller tot moderne culinaire creaties, Denemarken biedt een culinaire ervaring die je niet mag missen. Probeer zeker ook de heerlijke Deense gebakjes zoals wienerbrød en hindbærsnitter. De lokale markten en restaurants bieden een authentieke smaak van Denemarken, met een nadruk op verse, lokale ingrediënten en innovatieve kooktechnieken.

Dompel je onder in de Deense cultuur

Deense cultuur is rijk aan geschiedenis en moderne invloeden. Kopenhagen, met zijn mix van historische gebouwen en modern design, biedt een boeiende culturele ervaring. Bezoek iconische plekken zoals het Koninklijk Paleis, Tivoli en de kleurrijke Nyhavn. Denemarken heeft ook een rijke literaire traditie, met schrijvers zoals Hans Christian Andersen, en is bekend om zijn baanbrekende architectuur en design. Gezellige cafés en levendige markten maken deel uit van het dagelijkse leven en laten je de echte Deense hygge ervaren.

Top 3 aangepaste verblijven in Denemarken

Bij Buitengewoon Reizen begrijpen we hoe belangrijk het is om zorgeloos te kunnen reizen, ongeacht fysieke beperkingen. Daarom bieden wij een top 3 aangepaste hotels in Denemarken, die volledig zijn uitgerust om aan jouw wensen te voldoen. Onze zorgvuldig geselecteerde hotels bieden ruime, rolstoeltoegankelijke kamers, volledig aangepaste badkamers en liften, waardoor elke gast een comfortabel en zorgeloos verblijf kan genieten. 

Rolstoelaangepaste accommodaties in Denemarken

  • Toegankelijkheid op maat: Onze hotels bieden ruime, rolstoeltoegankelijke kamers, aangepaste badkamers en liften, zodat je verblijf zo comfortabel mogelijk is.
  • Prime locaties: Of je nu wilt genieten van de serene kust, de moderne charme van Kopenhagen, of wilt ontspannen in een luxe vakantiepark, wij hebben de perfecte accommodatie voor jou.
  • Persoonlijke ondersteuning: Ons team van experts staat klaar om je te helpen bij het plannen van je vakantie, van het boeken van de accommodatie tot het regelen van aangepaste transfers en excursies.
  • Uitgebreide faciliteiten: Geniet van onze uitgebreide voorzieningen, zoals zwembaden met tilliften, volledig toegankelijke restaurants en een scala aan recreatieve activiteiten die zijn ontworpen voor gasten met speciale behoeften. Elk detail is doordacht om je verblijf zo plezierig mogelijk te maken.

Veelgestelde vragen

Zijn de hotels echt rolstoeltoegankelijk?
Ja, alle vermelde accommodaties zijn aangepast voor rolstoelgebruikers.
Wat voor aanpassingen kan ik verwachten?
Aanpassingen zoals brede deuropeningen, aangepaste badkamers, liften en toegankelijke zwembaden.
Zijn er extra kosten voor aangepaste accommodaties?
De prijzen zijn inclusief de aanpassingen, maar het is altijd goed om dit bij boeking te verifiëren.
Kan ik apparatuur huren tijdens mijn verblijf?
Ja, we kunnen je helpen met het huren van apparatuur indien nodig.
Hoe boek ik een rolstoelaangepaste vakantie?

Neem contact met ons op via ons aanvraagformulier of telefoon voor een persoonlijk reisadvies.

Is er ondersteuning beschikbaar tijdens mijn verblijf?
Ja, we bieden 24/7 ondersteuning voor al onze gasten.
Biedt Buitengewoon Reizen reisverzekeringen aan?
Ja, we bieden aangepaste reisverzekeringen die speciaal zijn ontworpen voor mensen met een beperking.
Top 3 aangepaste verblijven in Denemarken

Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan voor jouw droomvakantie. Vul je gegevens in en vertel ons over jouw reiswensen. Wij nemen vervolgens binnen 48 uur contact met je op om jouw wensen en ideeën te bespreken.

Aanhef *
Voornaam *
Achternaam *
Telefoonnummer *
E-mailadres: *
Wanneer wil je reizen? *
Hoelang wil je op vakantie?
Reisgezelschap
Heb je vliegtickets nodig? *
Voorkeur luchthaven
Rolstoel (LxBxHxKG)
Let op! sinds september 2023 neemt Transavia geen rolstoelen mee die hoger zijn dan 85cm
Vertel hier over je wensen en eisen
Nieuwsbrief
Voorwaarden *

Gratis reisvoorstel aanvragen

Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan voor jouw droomvakantie. Vul je gegevens in en vertel ons over jouw reiswensen. Wij nemen vervolgens binnen 48 uur contact met je op om jouw wensen en ideeën te bespreken.

Aanhef *
Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Reisgezelschap *
Waar wil je heen *
Wanneer wil je reizen *
Hoelang wil je op vakantie *
Vertel hier over je wensen en eisen
Nieuwsbrief
Voorwaarden *

Bedankt voor je aanmelding

Vanaf nu mis je niks meer!

Wegens omstandigheden kunnen wij op dit moment geen nieuwe boekingen aannemen bij Buitengewoon Reizen.

Alle bestaande boekingen worden in overleg met de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) uitgevoerd.

Al onze geboekte klanten krijgen bericht van ons.
We danken voor je geduld en begrip.