Recent bekeken vakanties

Er zijn geen gegevens gevonden
Er zijn geen gegevens gevonden

Recent bekeken vakanties

Er zijn geen gegevens gevonden
Er zijn geen gegevens gevonden

Recent bekeken vakanties

Er zijn geen gegevens gevonden
Er zijn geen gegevens gevonden

Top 10 aangepaste verblijven in Italië

,
Top 10 aangepaste verblijven in Italië

Ontdek onze aangepaste accommodaties in het prachtige Italië

Ontdek onze top 10 aangepaste hotels in Italië.

Bij Buitengewoon Reizen weten we hoe belangrijk het is om zorgeloos te kunnen genieten van je vakantie, ongeacht fysieke beperkingen. Daarom hebben we een zorgvuldige selectie gemaakt van de beste rolstoelaangepaste hotels in Italië. Deze accommodaties zijn volledig uitgerust om aan al je behoeften te voldoen en bieden een comfortabel en toegankelijk verblijf. Hier presenteren we onze top 10 aangepaste hotels in Italië.

Top 10 aangepaste hotels en andere verblijven in Italië

  1. Camping Holiday Village Florenz gelegen aan de Adriatische kust, biedt deze camping rolstoelaangepaste bungalows en stacaravans. De faciliteiten omvatten een toegankelijke strandopgang, een zwembad met tillift, en diverse recreatieve activiteiten die geschikt zijn voor rolstoelgebruikers.

  2. Casa Vacanze I Girasoli deze accommodatie in Toscane biedt volledig aangepaste kamers en bungalows. De badkamers zijn voorzien van onderrijdbare douches en opklapbare zitjes, en er zijn diverse hulpmiddelen beschikbaar op aanvraag. Het hotel heeft ook een zwembad met een lift en biedt aangepaste transfers​

  3. Bed & Breakfast San Jacopo in het hart van Florence biedt deze B&B aangepaste kamers met alle benodigde voorzieningen. Het historische gebouw is zorgvuldig gerenoveerd om toegankelijk te zijn voor rolstoelgebruikers, zonder de charme van het originele interieur te verliezen.

  4. Agriturismo in Umbrië deze landelijke accommodatie biedt een serene omgeving met volledig toegankelijke kamers. De boerderij ligt te midden van olijfgaarden en wijngaarden, en biedt aangepaste rondleidingen en proeverijen voor een authentieke Italiaanse ervaring.

  5. Appartement Colosseum gelegen in Rome, biedt dit moderne appartement aangepaste faciliteiten en ligt het op korte afstand van het Colosseum en andere historische bezienswaardigheden. Het appartement is voorzien van een aangepaste badkamer en een volledig uitgeruste keuken.

  6. Camping Le Tamerici deze camping aan de Toscaanse kust biedt rolstoelaangepaste bungalows en toegang tot een toegankelijk strand. Er zijn ook zwembaden met tilliften en verschillende recreatieve activiteiten speciaal ontworpen voor gasten met een beperking.

  7. Appartement Hermes in het centrum van Milaan biedt Appartement Hermes moderne, aangepaste faciliteiten en gemakkelijke toegang tot de belangrijkste bezienswaardigheden. Het appartement is ideaal voor stedentrips en biedt comfort en toegankelijkheid in een stedelijke omgeving.

  8. Camping San Francesco deze camping aan het Gardameer biedt rolstoelaangepaste bungalows en stacaravans, evenals een breed scala aan faciliteiten, waaronder een zwembad met tillift en toegankelijke sportactiviteiten.

  9. Casa del Tulipano deze charmante accommodatie in Toscane biedt volledig aangepaste kamers in een rustige, landelijke omgeving. De locatie is ideaal voor een ontspannen vakantie te midden van de natuur, met aangepaste faciliteiten voor een zorgeloos verblijf.

  10. Villa Castiglione gelegen in de Toscane, biedt deze luxe villa volledig toegankelijke kamers en faciliteiten. Geniet van de prachtige omgeving en de uitstekende service die deze accommodatie biedt.

Verken de Italiaanse landschappen

Italië is een land vol adembenemende natuurlijke schoonheid. Van de schilderachtige heuvels van Toscane en de uitgestrekte wijngaarden van Piemonte tot de ruige Dolomieten en de prachtige stranden van de Amalfikust, er is altijd iets spectaculairs te ontdekken. Nationale parken zoals Gran Paradiso en de Cinque Terre bieden talloze mogelijkheden voor wandelingen, fietstochten en andere buitenactiviteiten. Bekijk onze top 10 aangepaste hotels in Italië hierboven voor de mooiste locaties.

Geniet van de Italiaanse keuken

De Italiaanse keuken is een waar feest voor de zintuigen. Proef traditionele gerechten zoals pasta carbonara, risotto en tiramisu, en geniet van de verse zeevruchten en lokale wijnen. De Italiaanse eetervaring is rijk aan smaak en traditie, met gerechten bereid met verse, lokale ingrediënten. Bezoek de lokale markten en trattoria’s voor een authentieke culinaire ervaring.

Ontdek de Italiaanse cultuur

De Italiaanse cultuur is doordrenkt van geschiedenis en kunst. Van de antieke ruïnes van Rome tot de renaissancepracht van Florence en de romantische kanalen van Venetië, Italië biedt een rijk cultureel erfgoed. Bezoek musea, archeologische vindplaatsen en historische steden om de rijke geschiedenis en de moderne Italiaanse levensstijl te ontdekken. Geniet van de gastvrijheid, muziek en kunst die een integraal onderdeel vormen van het dagelijkse leven in Italië.

Top 10 aangepaste accommodaties in Italië

Bij Buitengewoon Reizen weten we hoe belangrijk het is om zorgeloos te reizen, ongeacht fysieke beperkingen. Daarom hebben we een top 5 aangepaste hotels in Griekenland samengesteld, die aan al jouw wensen voldoen. Onze zorgvuldig gekozen accommodaties bieden ruime, toegankelijke kamers, aangepaste badkamers en liften voor een comfortabel verblijf.

Rolstoelvriendelijke accommodaties in Italië

  • Maatwerk in toegankelijkheid: Onze hotels in Italië zijn uitgerust met ruime, rolstoeltoegankelijke kamers, aangepaste badkamers en liften, waardoor je verblijf comfortabel en zorgeloos is.
  • Perfecte locaties: Of je nu de serene kustgebieden wilt verkennen, de rijke geschiedenis van Rome wilt ontdekken, of wilt ontspannen in een luxe resort, wij bieden de perfecte accommodatie voor jouw wensen.
  • Persoonlijke assistentie: Ons team van experts staat klaar om je te helpen bij het plannen van je vakantie, van het boeken van accommodaties tot het regelen van aangepaste transfers en excursies.
  • Uitgebreide voorzieningen: Maak gebruik van onze uitgebreide faciliteiten, zoals zwembaden met tilliften, toegankelijke restaurants en diverse recreatieve activiteiten. Alles is zorgvuldig doordacht om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Veelgestelde vragen

Zijn de hotels echt rolstoeltoegankelijk?
Ja, alle vermelde accommodaties zijn aangepast voor rolstoelgebruikers.
Wat voor aanpassingen kan ik verwachten?
Aanpassingen zoals brede deuropeningen, aangepaste badkamers, liften en toegankelijke zwembaden.
Zijn er extra kosten voor aangepaste accommodaties?
De prijzen zijn inclusief de aanpassingen, maar het is altijd goed om dit bij boeking te verifiëren.
Kan ik apparatuur huren tijdens mijn verblijf?
Ja, we kunnen je helpen met het huren van apparatuur indien nodig.
Hoe boek ik een rolstoelaangepaste vakantie?

Neem contact met ons op via ons aanvraagformulier of telefoon voor een persoonlijk reisadvies.

Is er ondersteuning beschikbaar tijdens mijn verblijf?
Ja, we bieden 24/7 ondersteuning voor al onze gasten.
Biedt Buitengewoon Reizen reisverzekeringen aan?
Ja, we bieden aangepaste reisverzekeringen die speciaal zijn ontworpen voor mensen met een beperking.
Top 10 aangepaste verblijven in Italië

Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan voor jouw droomvakantie. Vul je gegevens in en vertel ons over jouw reiswensen. Wij nemen vervolgens binnen 48 uur contact met je op om jouw wensen en ideeën te bespreken.

Aanhef *
Voornaam *
Achternaam *
Telefoonnummer *
E-mailadres: *
Wanneer wil je reizen? *
Hoelang wil je op vakantie?
Reisgezelschap
Heb je vliegtickets nodig? *
Voorkeur luchthaven
Rolstoel (LxBxHxKG)
Let op! sinds september 2023 neemt Transavia geen rolstoelen mee die hoger zijn dan 85cm
Vertel hier over je wensen en eisen
Nieuwsbrief
Voorwaarden *

Gratis reisvoorstel aanvragen

Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan voor jouw droomvakantie. Vul je gegevens in en vertel ons over jouw reiswensen. Wij nemen vervolgens binnen 48 uur contact met je op om jouw wensen en ideeën te bespreken.

Aanhef *
Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Reisgezelschap *
Waar wil je heen *
Wanneer wil je reizen *
Hoelang wil je op vakantie *
Vertel hier over je wensen en eisen
Nieuwsbrief
Voorwaarden *

Bedankt voor je aanmelding

Vanaf nu mis je niks meer!

Wegens omstandigheden kunnen wij op dit moment geen nieuwe boekingen aannemen bij Buitengewoon Reizen.

Alle bestaande boekingen worden in overleg met de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) uitgevoerd.

Al onze geboekte klanten krijgen bericht van ons.
We danken voor je geduld en begrip.