Recent bekeken vakanties

Er zijn geen gegevens gevonden
Er zijn geen gegevens gevonden

Recent bekeken vakanties

Er zijn geen gegevens gevonden
Er zijn geen gegevens gevonden

Recent bekeken vakanties

Er zijn geen gegevens gevonden
Er zijn geen gegevens gevonden

Top 10 aangepaste accommodaties in Zweden

,
Top 10 aangepaste accommodaties in Zweden

Ervaar de schoonheid van Zweden op een toegankelijke manier

Ontdek onze top 10 aangepaste verblijven in Zweden.

Bij Buitengewoon Reizen begrijpen we dat zorgeloos reizen essentieel is, ongeacht fysieke beperkingen. Daarom bieden wij een selectie van de top 10 aangepaste verblijven in Zweden, zodat je kunt genieten van een comfortabele en toegankelijke vakantie. Hier zijn onze top 10 aangepaste hotels en andere accommodaties in Zweden.

Top 10 aangepaste verblijven in Zweden

  1. Stuga in Värmland deze gezellige stuga, gelegen in het hart van Värmland, biedt ruime en volledig rolstoeltoegankelijke kamers. Omgeven door de prachtige natuur, is dit de ideale plek voor een ontspannen vakantie.

  2. Guesthouse De Eland gelegen in een rustige omgeving, biedt dit guesthouse in Dalarna ruime kamers met aangepaste badkamers. Geniet van de schilderachtige omgeving en de gastvrije sfeer.

  3. Stuga op camping Zuid-Zweden deze eenvoudige stuga bevindt zich op een camping in het zuiden van Zweden. Het biedt volledig toegankelijke faciliteiten en een serene omgeving, perfect voor natuurliefhebbers​.

  4. Högbo Brukshotell dit hotel in Sandviken combineert historische charme met moderne gemakken. De kamers zijn volledig aangepast voor rolstoelgebruikers, en de omgeving biedt tal van toegankelijke buitenactiviteiten.

  5. Hotel Scandic Triangeln gelegen in Malmö, biedt dit hotel ruime, rolstoeltoegankelijke kamers en een centrale locatie. Het hotel is ideaal voor een stedentrip met gemakkelijke toegang tot winkels, restaurants en culturele bezienswaardigheden.

  6. Downtown Camper by Scandic dit trendy hotel in het centrum van Stockholm biedt volledig toegankelijke kamers en een scala aan moderne voorzieningen. Geniet van de nabijheid van de belangrijkste attracties van de stad.

  7. Hotel Katrinelund Gästgiveri dit charmante hotel aan het meer Hjälmaren biedt volledig aangepaste kamers en een rustgevende omgeving. Het sfeervolle restaurant en de prachtige natuur maken het verblijf compleet.

  8. Kosta Boda Art Hotel dit unieke designhotel in Kosta biedt rolstoeltoegankelijke kamers en een artistieke ambiance. Ontdek de glasblazerij en geniet van de luxe spa-faciliteiten.

  9. ​Hotel Stiftsgarden Rättvik gelegen in de regio Dalarna, biedt dit hotel ruime en volledig toegankelijke kamers. Geniet van de traditionele Zweedse gastvrijheid en de prachtige natuurlijke omgeving.

  10. Eriksberg Hotel & Nature Reserve dit luxe hotel ligt in een uitgestrekt natuurreservaat en biedt volledig aangepaste kamers. Het hotel is ideaal voor natuurliefhebbers die willen genieten van wilde dieren en serene landschappen.

Verken de Zweedse natuur

Zweden is een land van adembenemende natuurlijke schoonheid. Van de uitgestrekte bossen en meren in het binnenland tot de schilderachtige kustlijnen en eilanden, er is altijd iets spectaculairs te ontdekken. Nationale parken zoals Abisko en Fulufjället bieden talloze mogelijkheden voor wandelingen, fietstochten en andere buitenactiviteiten. Bekijk onze top 10 aangepaste hotels in Zweden hierboven voor de mooiste locaties.

Proef van de Zweedse keuken

De Zweedse keuken is een genot voor de smaakpapillen. Proef traditionele gerechten zoals köttbullar, gravad lax en kanelbullar, en geniet van de verse, lokale ingrediënten. Bezoek lokale markten en gezellige restaurants voor een authentieke culinaire ervaring.

Ontdek de Zweedse Cultuur

De Zweedse cultuur is rijk aan geschiedenis en tradities. Van de historische wijken van Stockholm en Göteborg tot de middeleeuwse stadjes en moderne architectuur, Zweden biedt een rijk cultureel erfgoed. Bezoek musea, historische sites en geniet van de gastvrijheid en het dagelijkse leven in dit prachtige land.

Top 10 aangepaste accommodaties in Zweden

Bij Buitengewoon Reizen streven we naar zorgeloos reizen voor iedereen, ongeacht fysieke beperkingen. Daarom hebben we een top 10 van aangepaste hotels in Zweden samengesteld. Deze accommodaties bieden ruime, toegankelijke kamers, aangepaste badkamers en liften, zodat je verblijf comfortabel en aangenaam is.

Ontdek comfort in Zweden zijn beste aangepaste verblijven

  • Ruime, toegankelijke kamers: Onze hotels in Zweden zijn ontworpen met ruime, volledig rolstoeltoegankelijke kamers. De aangepaste badkamers en liften zorgen voor een comfortabel en zorgeloos verblijf.
  • Perfecte bestemmingen: Of je nu de serene kustlijnen van de Zweedse archipel wilt ontdekken, de historische charme van Stockholm wilt ervaren, of wilt genieten van een luxe resort in de Zweedse natuur, wij hebben de perfecte accommodatie voor jou.
  • Gepersonaliseerde assistentie: Ons toegewijde team van experts staat klaar om je vakantie tot in de kleinste details te plannen. Van het boeken van je verblijf tot het organiseren van aangepaste transfers en excursies, wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.
  • Topvoorzieningen: Geniet van onze uitgebreide faciliteiten, zoals zwembaden met tilliften, rolstoeltoegankelijke restaurants en diverse recreatieve activiteiten. Elk detail is ontworpen om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Veelgestelde vragen

Zijn de hotels echt rolstoeltoegankelijk?
Ja, alle vermelde accommodaties zijn aangepast voor rolstoelgebruikers.
Wat voor aanpassingen kan ik verwachten?
Aanpassingen zoals brede deuropeningen, aangepaste badkamers, liften en toegankelijke zwembaden.
Zijn er extra kosten voor aangepaste accommodaties?
De prijzen zijn inclusief de aanpassingen, maar het is altijd goed om dit bij boeking te verifiëren.
Kan ik apparatuur huren tijdens mijn verblijf?
Ja, we kunnen je helpen met het huren van apparatuur indien nodig.
Hoe boek ik een rolstoelaangepaste vakantie?

Neem contact met ons op via ons aanvraagformulier of telefoon voor een persoonlijk reisadvies.

Is er ondersteuning beschikbaar tijdens mijn verblijf?
Ja, we bieden 24/7 ondersteuning voor al onze gasten.
Biedt Buitengewoon Reizen reisverzekeringen aan?
Ja, we bieden aangepaste reisverzekeringen die speciaal zijn ontworpen voor mensen met een beperking.
Top 10 aangepaste accommodaties in Zweden

Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan voor jouw droomvakantie. Vul je gegevens in en vertel ons over jouw reiswensen. Wij nemen vervolgens binnen 48 uur contact met je op om jouw wensen en ideeën te bespreken.

Aanhef *
Voornaam *
Achternaam *
Telefoonnummer *
E-mailadres: *
Wanneer wil je reizen? *
Hoelang wil je op vakantie?
Reisgezelschap
Heb je vliegtickets nodig? *
Voorkeur luchthaven
Rolstoel (LxBxHxKG)
Let op! sinds september 2023 neemt Transavia geen rolstoelen mee die hoger zijn dan 85cm
Vertel hier over je wensen en eisen
Nieuwsbrief
Voorwaarden *

Gratis reisvoorstel aanvragen

Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan voor jouw droomvakantie. Vul je gegevens in en vertel ons over jouw reiswensen. Wij nemen vervolgens binnen 48 uur contact met je op om jouw wensen en ideeën te bespreken.

Aanhef *
Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Reisgezelschap *
Waar wil je heen *
Wanneer wil je reizen *
Hoelang wil je op vakantie *
Vertel hier over je wensen en eisen
Nieuwsbrief
Voorwaarden *

Bedankt voor je aanmelding

Vanaf nu mis je niks meer!

Wegens omstandigheden kunnen wij op dit moment geen nieuwe boekingen aannemen bij Buitengewoon Reizen.

Alle bestaande boekingen worden in overleg met de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) uitgevoerd.

Al onze geboekte klanten krijgen bericht van ons.
We danken voor je geduld en begrip.