Rolstoelvriendelijk aanbod op Curaçao en Bonaire | Gehandicapten reizen | Buitengewoon Reizen
nlende

Aangepaste vakanties Caribische Eilanden

Bon Bini!
  • Algemeen
  • Bonaire
  • Curaçao
  • Veilig & verzekerd

De Nederlandse Antillen bestaat uit vijf grote eilanden en een aantal kleinere eilanden. De grootste eilanden zijn Bonaire, Curacao, Saba, Sint Eustatius en Sint Maarten.

Naar de Nederlandse Antillen ga je natuurlijk vooral voor zon, zee en strand. Alle eilanden hebben prachtige witte stranden met helderblauw water. Kies je voor het prachtige Bonaire of het adembenemende Curacao? Waar je ook voor kiest, je krijgt er zeker een paradijselijk gevoel en de vriendelijke eilandbewoners toveren altijd een lach op je gezicht!

Buitengewoon Reizen biedt rolstoelaangepaste vakanties aan naar Curaçao en Bonaire. Als je van een rustige omgeving en natuur houdt moet je zeker naar Bonaire. Zoek je wat meer drukte en houd je ook van lekker shoppen? Of wil je zwemmen met dolfijnen? Dan kies je natuurlijk voor Curaçao!

Scrol verder en kies je favoriete accommodatie uit ons aanbod rolstoelaangepaste vakanties op de Nederlandse Antillen.

Meer informatie

Bonaire


Praktische informatie

Tijdsverschil: Op Bonaire is het in de winter 5 uur vroeger en in de zomer 6 uur vroeger dan in Nederland.
Taal: De officiële taal op Bonaire is het Nederlands. Engels en Spaans worden vloeiend gesproken in hotels, restaurants, kantoren en winkels. De voertaal is echter Papiamento. Dit is een mengtaal van Portugees, Nederlands, Engels en Afrikaanse talen. Door de vele immigranten en het op Amerikanen ingestelde toerisme spreken veel inwoners beter Engels en/of Spaans dan Nederlands.
Valuta: De munteenheid van Bonaire is de Amerikaanse dollar. Op Bonaire kun je niet met de Antilliaanse of Arubaanse gulden betalen
Geldigheid paspoort: Je paspoort dient geldig te zijn tot en met de dag van terugkomst in Nederland. Je hebt geen visum nodig.
Vaccinaties: Voor reizen naar Bonaire zijn geen verplichte vaccinaties en worden voor standaardreizen geen vaccinaties aangeraden.
Covid-19: Bekijk hier de meest recente informatie voor reisadviezen.Praktische informatie

Tijdsverschil: Op Curaçao is het in de winter 5 uur vroeger en in de zomer 6 uur vroeger dan in Nederland.
Taal: De officiële taal op Curaçao is het Nederlands. Engels en Spaans worden vloeiend gesproken in hotels, restaurants, kantoren en winkels. De voertaal is echter Papiamento. Dit is een mengtaal van Portugees, Nederlands, Engels en Afrikaanse talen. Door de vele immigranten en het op Amerikanen ingestelde toerisme spreken veel inwoners beter Engels en/of Spaans dan Nederlands.
Valuta: De munteenheid van Curaçao is de Antilliaanse gulden. Eén Antilliaanse Gulden is ca. € 0,42 (koers januari 2013). Op Curaçao kun je niet met de Arubaanse gulden betalen en met de Antilliaanse gulden kun je niet op de andere eilanden betalen.
Geldigheid paspoort: Je paspoort dient geldig te zijn tot en met de dag van terugkomst in Nederland. Je hebt geen visum nodig.
Vaccinaties: Voor reizen naar Caribische-Eilanden zijn geen verplichte vaccinaties en worden voor standaardreizen geen vaccinaties aangeraden.
Covid-19: Bekijk hier de meest recente informatie voor reisadviezen.

Buitengewoon Reizen is trots lid en aangesloten bij het ANVR, SGR, SGRZ en Calamiteitenfonds
Hiermee is het boeken van je vakantie bij ons in goede handen.

Informatie over het ANVR, SGR, SGR Z & Calamiteitenfonds

Genieten in Curaçao

Het hele jaar door heerlijk weer

Ontdek de Caribische Eilanden

Een stukje Nederland onder de zon

Beach Bar

Mojito’s en Amstel Bright

Bezienswaardigheden

Witte stranden en azuurblauw water

Alle rolstoelvakanties en aangepaste accommodaties op de Caribische Eilanden

  • Bonaire
  • Curaçao