Rolstoelvriendelijke accommodaties in Valencia | Buitengewoon Reizen
nlende

Aangepaste vakanties Valencia

Ontdek de hotspots van het hippe Valencia
  • Algemeen
  • Alle accommodaties
  • Handig
  • Veilig & verzekerd

Ontdek de hotspots van het hippe Valencia Valencia, ook wel bekend als de sinaasappelstad, is de op twee na grootste stad van Spanje. De stad is minder toeristisch dan Barcelona, maar even hip en levendig!

Ga lekker shoppen of een terrasje pakken in het gezellige historisch centrum, de Barrio del Carmen, of neem de metro naar het strand voor een lange wandeling langs de promenade, waar ook erg leuke visrestaurantjes zijn.

Gezien het gunstige klimaat en de mogelijkheid om zowel van zon en strand te genieten als van historie en cultuur, is een citytrip naar Valencia echt een aanrader!

Valencia is goed rolstoeltoegankelijk. Bijna alle metro- en tramstations zijn voorzien van liften en oprijbanen. Ook per bus is het goed mogelijk om Valencia te ontdekken. Neem bijvoorbeeld de Valencia Bus Turistic, waarmee je langs alle bezienswaardigheden kunt rijden. Wil je even lekker van de zon genieten? Het strand heeft speciale vlonders en er zijn strandrolstoelen te leen, dus zelfs even de zee in is geen probleem!

Genoeg om te ontdekken dus! Wacht niet langer en bekijk alle accommodaties voor een rolstoelvriendelijke vakantie in Valencia met Buitengewoon Reizen.

Praktische informatie

Tijdsverschil: Geen
Taal: Spaans
Valuta: Euro
Geldigheid paspoort: Je paspoort dient geldig te zijn tot en met de dag van terugkomst in Nederland. Je hebt geen visum nodig.
Vaccinaties: Voor reizen naar Spanje zijn geen verplichte vaccinaties en worden voor standaardreizen geen vaccinaties aangeraden.
Covid-19: Bekijk hier de meest recente informatie voor reisadviezen.

Buitengewoon Reizen is trots lid en aangesloten bij het ANVR, SGR, SGRZ en Calamiteitenfonds
Hiermee is het boeken van je vakantie bij ons in goede handen.

Informatie over het ANVR, SGR, SGR Z & Calamiteitenfonds

Genieten in Valencia

Uit eten in de hippe wijk Rufuza

Ontdek Valencia

Luieren aan het strand

Ruime keuzes

Winkelen in de markthal Mercado Central

Bezienswaardigheden

Bewonder de moderne architectuur

Alle rolstoelvakanties en aangepaste accommodaties in Valencia

  • Valencia