Gehandicapten reizen | Buitengewoon Reizen
nlende

Rolstoelvriendelijke hotels

Zoals jij het wilt

Onze selectie aan hotels is het grootst binnen ons hele aanbod. En het groeit wekelijks! Ben je op zoek naar een kleinschalig hotel op basis van logies en een autootje erbij of wil je onderdompelen in de luxe van all inclusive en alleen maar relaxen met een cocktail aan het zwembad? Wij maken beide mogelijk.

Van Curaçao tot Drenthe kun je bij ons terecht voor je rolstoelaangepaste hotel. We zorgen voor het nodige vervoer, hulpmiddelen een hoog-laag bed, tillift, scootmobiel, rolstoel, antidecubitusmatras of bijvoorbeeld een toiletverhoger en natuurlijk de nodige verzekeringen. Voor jou maken wij het makkelijk. Je boekt een compleet pakket en hoeft je nergens zorgen over te maken. Zoals je mag verwachten van een echt ANVR + SGR reisbureau!


Aangepaste hotels

We vertellen je over mogelijke faciliteiten zoals een zwembadlift of een inloop in het zwembad. Ook hebben we vaak informatie over afmetingen binnen de accommodatie en over wat je in de omgeving kan als je in een rolstoel zit. Zoek op faciliteiten en verblijfsbasis en ons zoeksysteem en vind waar jij naar op zoek bent.

Wil je iets weten dat je niet bij de accommodatie vermeld ziet staan? We gaan het graag voor je uitzoeken.

Natuurlijk adviseren wij je ook over het vliegen met een rolstoel, de manier van werken op een luchthaven en geven we antwoord op alle andere vragen die je hebt over je vakantie.

Buitengewoon Reizen - Vakanties voor iedereen

Lees meer

Genieten van Buitengewoon Reizen

Meer dan 20+ jaar ervaring met meer dan 200 bestemmingen

Ontdek de wereld

Advies van een expert en maatwerk specialist

Ruime keuzes

Weet het verschil tussen prijs & waarde

Bezienswaardigheden

Vakanties voor iedereen

Aangepaste rolstoelvakanties wereldwijd

  • Rolstoelvakanties wereldwijd
  • Rolstoelvriendelijke hotels
  • Aangepaste vakantiehuizen