Waarom? Daarom Buitengewoon Reizen!
nlende

Waarom Buitengewoon Reizen?

Daarom Buitengewoon Reizen!

Als pionier op het gebied van rolstoelaangepaste vakanties hebben we sinds 2004 duizenden mensen met een mobiliteitsbeperking mogen helpen bij het boeken van een vakantie.

Met ons team doen we dit nog steeds met net zoveel plezier en overtuiging als meer dan 16 jaar geleden.
Gerda, het boegbeeld en de drijvende kracht achter Buitengewoon Reizen, heeft haar kennis van de reiswereld en haar eigen “beperking” gecombineerd om zo ons platform te lanceren.

Dit bleek een schot in de roos voor onze achterban. We worden goed gevonden en goed bevonden door onze trouwe klanten.

Waarom is dat eigenlijk? Waarom kies je voor Buitengewoon Reizen?

De 5 belangrijkste redenen om ook voor Buitengewoon Reizen te kiezen

 • Een echt persoonlijk advies

  We kennen onze pappenheimers. We weten waar je wel en ook waar je niet naartoe kan gaan. Juist omdat we zoveel ervaring hebben en bijna alles zelf bezocht hebben, geven we altijd een duidelijk en eerlijk advies zodat jij weet waar je aan toe bent.

 • ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds

  Met ons ga je met een gerust hart op vakantie. Hiermee kunnen we je garanderen dat je je vooruitbetaalde bedrag voor je droomreis niet kwijt bent, zelfs wanneer wij de geboekte reis niet meer kunnen leveren. Eerlijke voorwaarden en zekerheid in elk geval.

 • Volledige bescherming

  Boek je een pakket via Buitengewoon Reizen (dat heb je al bij een los ticket en minimaal twee overnachtingen), dan geniet je volledige bescherming vanuit het Calamiteitenfonds. Dan wordt je altijd veilig naar Nederland gebracht bij een terreuraanslag, een natuurramp en zelfs bij een pandemie.

 • Onze “Boek Gerust Garantie”

  Met onze ' Boek Gerust Garantie' is het mogelijk om je reisplannen voor 2022 (of 2023 natuurlijk) vast te leggen, zonder jezelf druk te hoeven maken over hoge annuleringskosten. Tot 6 weken voor vertrek kun je -afwijkend van de ANVR voorwaarden- tegen zeer lage kosten annuleren, ongeacht het reisadvies.

 • Een klein team van getrainde specialisten

  Wij weten van de hoed én de rand. Maak je niet druk over het aanmelden van je rolstoel bij de luchtvaartmaatschappij, of je wel of niet goed verzekerd bent, de plaatsen in het vliegtuig, is de transferbus wel op tijd of zal het hoog-laagbed of de douchestoel er wel staan. Dat komt goed!
  We weten wat we doen.