Recent bekeken vakanties

Er zijn geen gegevens gevonden
Er zijn geen gegevens gevonden

Recent bekeken vakanties

Er zijn geen gegevens gevonden
Er zijn geen gegevens gevonden

Recent bekeken vakanties

Er zijn geen gegevens gevonden
Er zijn geen gegevens gevonden

Gehandicapten reisbureau Zwolle

,
Gehandicapten reisbureau Zwolle

Gehandicapten reisbureau Zwolle

Welkom bij uw vertrouwde gehandicapten reisbureau in Zwolle. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van onvergetelijke vakanties voor mensen met een lichamelijke beperking. Onze missie is om de wereld toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht hun mobiliteit.

Bij Buitengewoon Reizen begrijpen we de unieke uitdagingen die reizen met een handicap met zich mee kan brengen. Daarom bieden we op maat gemaakte reispakketten die niet alleen veilig en comfortabel zijn, maar ook inspirerend en avontuurlijk. Van het zorgvuldig selecteren van rolstoeltoegankelijke accommodaties tot het organiseren van speciale vervoersmiddelen, wij zorgen ervoor dat elke reis naadloos verloopt.

Ons team in Zwolle is gepassioneerd over reizen en beschikt over uitgebreide kennis op het gebied van toegankelijk toerisme. We werken nauw samen met onze klanten om hun droomvakantie te realiseren, waarbij we rekening houden met alle persoonlijke behoeften en wensen. Of u nu droomt van een ontspannen zonvakantie, een culturele stedentrip of een avontuurlijke winterbeleving, Wij maken het mogelijk.

Waarom Buitengewoon Reizen?

  • Persoonlijke service: Onze reisadviseurs nemen de tijd om uw wensen te begrijpen en werken samen met u aan een reisplan dat perfect bij u past.
  • Deskundigheid: We hebben jarenlange ervaring in het organiseren van toegankelijke reizen en blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied.
  • Betrouwbaarheid: We werken samen met gecontroleerde partners die onze hoge eisen aan toegankelijkheid en comfort delen. Ook zijn we trots lid van de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds
  • Compleet aanbod: Van vliegtickets en accommodaties tot excursies en reisverzekeringen, wij regelen alles voor u, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw vakantie.

Bij Buitengewoon Reizen geloven we dat reizen een verrijkende ervaring moet zijn voor iedereen. Neem contact op met ons team in Zwolle en ontdek hoe wij uw reisdromen kunnen verwezenlijken. Samen maken we de wereld toegankelijker. Ontdek met ons de mogelijkheden en laat uw volgende vakantie buitengewoon zijn!

Op zoek naar een vakantie?

Nieuw
Kinderen
Uniek
Luxe
Budget
Vakantie in een hotel
Vakantie in een vakantiepark
Vakantie in een villa
Vakantie in een appartement
Vakantie in een bungalow
Camping
Rondreis
Stedentrip
Cruise
Verre reis

Bedankt voor je aanmelding

Vanaf nu mis je niks meer!