Recent bekeken vakanties

Er zijn geen gegevens gevonden
Er zijn geen gegevens gevonden

Recent bekeken vakanties

Er zijn geen gegevens gevonden
Er zijn geen gegevens gevonden

Recent bekeken vakanties

Er zijn geen gegevens gevonden
Er zijn geen gegevens gevonden

Mindervalide huisje aan het water

,
Mindervalide huisje aan het water

Mindervalide huisje aan het water

Ontdek de ultieme ontspanning met Buitengewoon Reizen, waar we u graag verwelkomen in ons aanbod van mindervalide huisjes aan het water. Deze bijzondere plekjes zijn speciaal uitgekozen om iedereen, ongeacht mobiliteitsbeperkingen, te laten genieten van de rustgevende aanwezigheid van water. Elk huisje combineert moeiteloos comfort, toegankelijkheid en de serene schoonheid van de natuur voor een onvergetelijke vakantie-ervaring.

Ontspan aan de waterkant

Stelt u zich voor: wakker worden met het zachte geluid van kabbelend water, genieten van uw koffie op een toegankelijk terras met uitzicht over een meer, rivier of de zee. Onze mindervalide huisjes aan het water bieden precies dat. Ze zijn gelegen op de meest pittoreske locaties, waar de schoonheid van de natuur samenkomt met de rust van het water. Zo hebben we een aantal bestemmingen zoals Italië maar ook Denemarken met geschikte accommodaties.

Volledig toegankelijke comfort

Elk mindervalide huisje aan het water is ontworpen met het oog op maximale toegankelijkheid en comfort. Ruime lay-outs, drempelloze toegangen, aangepaste badkamers en slaapkamers op de begane grond zorgen ervoor dat u zich volledig op uw gemak voelt. Daarnaast zijn er, waar mogelijk, extra voorzieningen zoals verstelbare keukenfaciliteiten en tilliften bij privézwembaden.

Uw veiligheid en tevredenheid voorop

Veiligheid en comfort staan bij Buitengewoon Reizen altijd voorop. Daarom voldoen al onze mindervalide huisjes aan het water aan strenge kwaliteitseisen en zijn ze volledig geïnspecteerd om uw tevredenheid te garanderen. Daarnaast biedt onze aansluiting bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds een extra laag zekerheid en betrouwbaarheid voor uw vakantie.

Bij Buitengewoon Reizen maken we het mogelijk voor iedereen om te genieten van de prachtige natuur en de rustgevende aanwezigheid van water. Laat ons u helpen bij het vinden van het perfecte mindervalide huisje aan het water voor uw volgende vakantie. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar een ontspannen, toegankelijke en onvergetelijke ervaring.

Op zoek naar een vakantie?

Nieuw
Kinderen
Uniek
Luxe
Budget
Vakantie in een hotel
Vakantie in een vakantiepark
Vakantie in een villa
Vakantie in een appartement
Vakantie in een bungalow
Camping
Rondreis
Stedentrip
Cruise
Verre reis

Bedankt voor je aanmelding

Vanaf nu mis je niks meer!