Recent bekeken vakanties

Er zijn geen gegevens gevonden
Er zijn geen gegevens gevonden

Recent bekeken vakanties

Er zijn geen gegevens gevonden
Er zijn geen gegevens gevonden

Recent bekeken vakanties

Er zijn geen gegevens gevonden
Er zijn geen gegevens gevonden

Sociaal, duurzaam & grenzeloos

Meer dan alleen van A naar B

,
,
Grenzeloos

Sociaal: Samen onderweg

Bij Buitengewoon Reizen begrijpen we dat reizen veel meer is dan alleen verplaatsen van A naar B. Het is een verrijkende ervaring, een kans om te verbinden met anderen en verschillende culturen te omarmen. We geloven dat iedereen, ongeacht zijn of haar fysieke capaciteiten, recht heeft op deze verbindende ervaringen. Daarom staan we voor sociale inclusie, en streven we naar reizen die iedereen samenbrengt. Samen lachen, samen verkennen, samen herinneringen maken – want de wereld is van ons allemaal. 

Duurzaam: Reizen met respect

De wereld herbergt prachtige plekken die inspireren. Het is belangrijk om zorg te dragen voor deze locaties. Buitengewoon Reizen streeft ernaar reismogelijkheden te bieden die zowel toegankelijk als met oog voor duurzaamheid zijn samengesteld. Wij waarderen de samenwerking met lokale gemeenschappen en hebben aandacht voor milieuvriendelijke keuzes, zoals het overwegen van eco-resorts en het gebruik van duurzamere vervoersmethoden. 

Het streven is om bij elke reis rekening te houden met de impact op de omgeving en de culturen die we bezoeken, om zo bij te dragen aan een wereld waarin reizen en respect hand in hand gaan. 

Grenzeloos: Avontuur voor iedereen

Waar sommigen grenzen zien, zien wij mogelijkheden. Grenzeloos reizen is een fundamenteel onderdeel van onze filosofie. Buitengewoon Reizen draait om het mogelijk maken van reisavonturen voor iedereen, vooral voor diegenen die het gevoel hebben dat de wereld buiten hun bereik ligt vanwege mobiliteitsbeperkingen. 

We hebben talloze bestemmingen en ervaringen zorgvuldig onderzocht en aangepast om te zorgen dat ze toegankelijk zijn, ongeacht fysieke capaciteiten. Rolstoelvriendelijke paden in het hart van de jungle, aangepaste voertuigen voor safaritochten, of serene retraites aan de kust die volledig uitgerust zijn voor iedereen – bij ons is het avontuur echt grenzeloos. 

De overtuiging van Buitengewoon Reizen

We geloven dat reizen de wereld kan veranderen. Het breekt barrières af, verrijkt de geest, en voedt de ziel. Bij Buitengewoon Reizen is het onze overtuiging dat iedereen het recht heeft om de wereld te ontdekken, te genieten van haar wonderen en verbinding te maken met haar mensen. 

In een wereld die snel verandert, zijn we trots op onze inzet om de reiswereld inclusiever en duurzamer te maken. Of je nu verlangt naar een rustige vakantie of een avontuurlijke reis, we zijn hier om je droom te realiseren op een manier die zowel de planeet als de mensen respecteert. 

Elke reis met Buitengewoon Reizen is een viering van wat mogelijk is wanneer we samenwerken om dromen te realiseren, om grenzen te verleggen, en om een wereld te creëren waarin reizen zowel een vreugde als een recht is voor iedereen. Sluit je aan bij onze missie en ontdek een wereld waar reizen sociaal, duurzaam en grenzeloos is. 

buitengewoonreizen sociaal duurzaam grenzeloos 2

Op zoek naar een vakantie?

Nieuw
Kinderen
Uniek
Luxe
Budget
Vakantie in een hotel
Vakantie in een vakantiepark
Vakantie in een villa
Vakantie in een appartement
Vakantie in een bungalow
Camping
Rondreis
Stedentrip
Cruise
Verre reis

Bedankt voor je aanmelding

Vanaf nu mis je niks meer!