Recent bekeken vakanties

Er zijn geen gegevens gevonden
Er zijn geen gegevens gevonden

Recent bekeken vakanties

Er zijn geen gegevens gevonden
Er zijn geen gegevens gevonden

Recent bekeken vakanties

Er zijn geen gegevens gevonden
Er zijn geen gegevens gevonden

Ons verhaal

,
,
Ons verhaal

Over Buitengewoon Reizen

Het jaar 2004 markeerde een nieuw begin in de reiswereld: Buitengewoon Reizen werd geboren! Aan de charmante Diezerkade in het bruisende hart van Zwolle, opende Gerda van ’t Land de deuren van wat aanvankelijk slechts een droom was. En daar, aan diezelfde Diezerkade, huist onze passie voor reizen nog steeds. In de loop der jaren zijn we geëvolueerd van een ambitieuze droom tot een toonaangevend instituut. Als cruciale schakel in de reisindustrie verbinden we reisbedrijven, touroperators, groepsreisspecialisten, internationale partners en bovenal jullie, de avontuurlijke reizigers. 

Terwijl we voortdurend groeien en ons aanbod aanpassen aan de veranderende tijden, blijven we trouw aan wat ons uniek maakt. De recente toename van autovakanties in ons aanbod is slechts een voorbeeld van onze adaptiviteit. Maar we realiseren ons ook dat avontuur geen grenzen kent. Onze klanten, velen in rolstoelen, zoeken vaak naar ervaringen buiten de gebaande paden, en wij staan klaar om dat mogelijk te maken. 

Missie & visie

Onze missie is kristalhelder: we streven ernaar om iedereen te voorzien van een onvergetelijke en ongebonden vakantie. Want vakantie is niet alleen een reis van plaats naar plaats, maar een reis van ervaringen, herinneringen en dromen. 

Onze visie weerspiegelt onze diepste overtuigingen. Wij geloven in het creëren van een wereld waar iedereen gelijk is, waar reizen niet beperkt is tot de bevoorrechten. Door reizigers een vertrouwd vakantiegevoel te geven, dragen we bij aan een inclusievere, solidaire samenleving. Voor ons betekent reizen niemand achterlaten. 

Gerda amerika reizen

Grenzeloos op reis

Reizen gaat over grenzen verleggen, zowel letterlijk als figuurlijk. Of je nu de kronkelende wegen van Europa verkent met de auto of kiest voor een verre bestemming, wij geloven dat elke reis, groot of klein, een avontuur is. En mobiliteitsbeperkingen zouden nooit een belemmering moeten vormen voor avontuur. 

Bij Buitengewoon Reizen draait alles om toegankelijkheid. We zorgen ervoor dat elke bestemming, hoe exotisch ook, bereikbaar is voor iedereen. Of je nu droomt van de serene stranden van Bali, de bruisende straten van New York of de rustieke charme van een Frans dorpje, wij maken het mogelijk. 

Sluit je aan bij ons op deze reis, waar avontuur geen grenzen kent en waar de wereld werkelijk buitengewoon is! 

Ontdek de wereld met Buitengewoon Reizen

Sinds de oprichting in 2004, heeft Buitengewoon Reizen zich ontwikkeld tot een gids in de wereld van unieke reiservaringen. We hebben een uitgebreid palet aan bestemmingen samengesteld die het hart van elke reiziger sneller doen kloppen.

Verlies jezelf in de rijke cultuur en levendige markten van Marokko, waar elke hoek een nieuw verhaal vertelt. Voor natuurliefhebbers is er de ongerepte schoonheid van de Scandinavische landschappen in Zweden, perfect voor een adembenemende ontdekkingstocht. Voor een unieke ervaring reis je naar Zuid-Afrika, waar safari’s en de ongerepte natuur je dichter bij de wilde schoonheid van dit continent brengen.

Liefhebbers van fijne wijnen en gastronomie zullen zich thuis voelen in Frankrijk, een land dat bekend staat om zijn culinaire hoogstandjes en prachtige landschappen. En wat te denken van de levendige steden en adembenemende natuur van Noord-Amerika? Van de bruisende metropolen tot de serene nationale parken, deze bestemming biedt een ongekend scala aan ervaringen.

Elke reis met Buitengewoon Reizen is een ontdekkingsreis. Niet alleen in de zin van nieuwe plaatsen bezoeken, maar ook in het verkennen van mogelijkheden en ervaringen die voorheen misschien onbereikbaar leken. Ons doel is om elke reiziger een wereld te openen waarin avontuur, cultuur en ontspanning hand in hand gaan.

We blijven innoveren en ons aanbod uitbreiden, altijd met het oog op de wensen en dromen van onze reizigers.
De wereld ligt aan je voeten met Buitengewoon Reizen, en wij zijn hier om je te helpen die te verkennen.

Bedankt voor je aanmelding

Vanaf nu mis je niks meer!