Recent bekeken vakanties

Er zijn geen gegevens gevonden
Er zijn geen gegevens gevonden

Recent bekeken vakanties

Er zijn geen gegevens gevonden
Er zijn geen gegevens gevonden

Recent bekeken vakanties

Er zijn geen gegevens gevonden
Er zijn geen gegevens gevonden

Voorwaarden

Helder en duidelijk

,
,
Voorwaarden

Voorwaarden Buitengewoon Reizen

Indien jij bij ons jouw vakantie hebt geboekt, betekent dit dat jij akkoord gaat met onze voorwaarden. Het is daarom belangrijk dat jij deze voorwaarden goed leest, voordat jij de boeking definitief maakt. Ook is het belangrijk dat jij op de hoogte bent van de ANVR Reisvoorwaarden en dat jij alle reisinformatie op de website hebt gelezen. Kom niet voor verrassingen te staan!

Uitsluiting herroepingsrecht
Het aanbod op de website is vrijblijvend en kan zo nodig worden herroepen. Herroeping wegens correctie van fouten in de berekening van bijvoorbeeld de reissom of van andere fouten is toegestaan. De herroeping dient zo spoedig mogelijk, doch in ieder geval binnen 24 uur (reizen binnen Europa) respectievelijk binnen 48 uur (reizen naar overige bestemmingen) na de dag van aanvaarding te geschieden onder opgaaf van redenen. Als de reiziger het aanbod aanvaardt in het weekend, vangt de termijn voor herroeping door de reisorganisator aan op zondagavond middernacht. Jij hebt in dat geval recht op volledige teruggave van eventueel betaalde gelden.

Kennelijke fouten
Er kunnen kennelijke fouten of kennelijke vergissingen optreden tijdens het aanbieden van onze reizen of het boeken daarvan. Als deze als zodanig herkenbaar zijn, vanuit het perspectief van de gemiddelde reiziger, dan zijn deze fouten of vergissingen niet bindend voor Buitengewoon Reizen.

Voorwaarden verzekeringen

Bekijk hier de voorwaarden en verdere informatie over de a.s.r. reis- en annuleringsverzekering.

Boek zonder zorgen

Bij Buitengewoon Reizen snappen we heel goed dat het boeken van je vakantie gepaard gaat met de behoefte aan zekerheid en vertrouwen. Daarom zijn wij met trots verbonden aan gerenommeerde instanties zoals ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dit lidmaatschap is jouw garantie voor kwaliteit en betrouwbaarheid, een solide basis voor het begin van jouw avontuur. Onze heldere voorwaarden zijn erop gericht je volledig te informeren, zodat je met een gerust hart je reis kunt boeken.

We zetten ons in om elke vakantie buitengewoon en onvergetelijk te maken. Jouw droomreis begint met die eerste stap van vertrouwen, en wij zijn er om je daarbij te begeleiden. Het aftellen naar je droomreis begint hier, met de wetenschap dat Buitengewoon Reizen er alles aan doet om je vakantie zo zorgeloos en speciaal mogelijk te maken.

Wij staan garant

Onze zekerheden
Ga zonder zorgen op reis. Hier lees je alles over de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds. Met ons ga je écht zorgeloos op reis.
Bekijk
Repatriëring
Met onze repatriëringsgarantie en de andere garanties van Buitengewoon Reizen kun jij onbezorgd op vakantie. Kijk hier naar alle voorwaarden.
Bekijk
Veilig reizen
Met ons ben je gegarandeerd van een goed gevoel. Boek zonder zorgen je volgende vakantie, en laat je verrassen door onze persoonlijke aanpak.
Bekijk

Bedankt voor je aanmelding

Vanaf nu mis je niks meer!